Συνεντεύξεις

Παραδοσιακή Ταβέρνα ο ΧΕΛΜΟΣ: Ένας must προορισμός στην πόλη των Καλαβρύτων!

Ένας νέος χώρος με παραδοσιακό design σας περιμένει στην πόλη των Καλαβρύτων… Η Παραδοσιακή Ταβέρνα ο ΧΕΛΜΟΣ ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του, για τα γευστικά του πιάτα, την ευγένεια του προσωπικού και το ενδιαφέρον της οικογένειας του Θεόδωρου Σούκα!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα 4press επισκέφθηκε το κατάστημα εστίασης και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη Θεδόωρο Σούκα, ο οποίος μας είπε:

“Η οικογένειά μας έχει παράδοση στην κτηνοτροφία πάνω από μισό αιώνα. Έτσι, πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το δικό μας κρεοπωλείο 20 χρόνια πριν. Σήμερα καταφέραμε να κάνουμε ένα όμορφο χώρο εστίασης στο κέντρο των Καλαβρύτων με σεβασμό στον καταναλωτή και με την εμπειρία τόσων χρόνων στο καλό κρέας”.

Ο “ΧΕΛΜΟΣ” διαθέτει εκλεκτά, ντόπια κρέατα, καθώς είναι παραγωγής της οικογένειας ΣΟΥΚΑ. Το κρεοπωλείο μάλιστα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδώ και 20 χρόνια!

Σας συστήνουμε να δοκιμάσετε τα γευστικά πιάτα της κ. Θεοδώρας, η οποία έχει καταφέρει η ταβέρνα με τις παραδοσιακές της συνταγές να γίνει ένα παραδοσιακό στέκι καλοφαγάδων !

info

ΟΔΟΣ: Καλλιμάνη5, έναντι του νέου πολιτιστικού κέντρου Καλαβρύτων

ΤΗΛ.: 26920 85354, 6946007381, 6987908066

Related posts

O Χαράλαμπος Γώγος στο “Προφίλ” – Ολόκληρη η συνέντευξη

4press

Το ξέσπασμα του Γκλέτσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την οικονομική διαχείριση και τα έργα

4press

Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά για το Δήμο Ερυμάνθου”

4press