Συνεντεύξεις Τεχνολογία & Επιστήμη

ΣΠΕΡΧΟΣ: Στο πανέμορφο χωριό των Άνω Λουσών Καλαβρύτων βρίσκεται ο παραδοσιακός χώρος με τα τοπικά του προϊόντα !

σπερχοσ η ταβερνα που ξεχωριζει

Οι εικόνες από τούς Άνω Λουσούς Καλαβρύτων (Σουδενά) χειμώνα και καλοκαίρι είναι παραμυθένιες. Ένα παραδοσιακό χωριό δίπλα στο Χιονοδρομικό που σου αποπνέει μοναδική ηρεμία! Εκεί βρίσκεται η παραδοσιακή Ξενοδοχειακή μονάδα και η Ταβέρνα ΣΠΕΡΧΟΣ.

Ο ΣΠΕΡΧΟΣ τα τελευταία 21 χρόνια είναι ο προορισμός για δεκάδες επισκέπτες των Καλαβρύτων καθώς ξεχωρίζει για την αυθεντικότητά του. Τα πάντα θυμίζουν όμορφες αναμνήσεις χωριού  και σου μεταφέρουν συναισθήματα ηρεμίας, χαράς και απλότητας, όπως παλιά…

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση ενώ το κατ’ εξοχήν επάγγελμα των ιδιοκτητών της είναι κτηνοτρόφοι γι’ αυτό και η ταβέρνα του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για τα τοπικά της φαγητά.

Τα κρέατα έρχονται κατευθείαν από τη μεγάλη φάρμα των ιδιοκτητών, τα οποία μπορεί να τα βρει κάποιος και στα δύο Κρεοπωλεία ΣΠΕΡΧΟΣ στην πόλη των Καλαβρύτων!

Το τζάκι το χειμώνα στην ταβέρνα, τα πεντανόστιμα κρέατα και οι παραδοσιακές σαλάτες σε συνδυασμό με  το ψωμάκι στα κάρβουνα συμπληρώνουν το όμορφο περιβάλλον που πολλοί επιλέγουν και για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους.

Οι ιδιοκτήτες μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press τόνισαν ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και σέβονται κάθε πελάτη που τους εμπιστεύεται.

Ο ιδιαίτερος παραδοσιακός χώρος  σε συνδυασμό με τα ποιοτικά προϊόντα της ταβέρνας καθιστούν τον ΣΠΕΡΧΟ μοναδικό! Σήμερα οι επιχειρήσεις λειτουργούν με επιτυχία από την τρίτη γενιά της οικογένειας.

Tηλ. Επικοινωνίας: 2692083348 ή 6948747948

facebοok: Σπέρχος Ξενοδοχείο Ταβέρνα

Related posts

Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Που σταματάει η εργασία και που αρχίζει η ιδιωτική ζωή

4press

Γ.Καραβίας και Τ. Πετράκος στη 4press: “Η παράταξή μας εργάζεται ομαδικά και αποτελείται από ανθρώπους που ζουν μέσα στην κοινωνία”

4press

Αίθριος καιρός σήμερα – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

4press