Συνεντεύξεις

Φούρνος Δημητρόπουλος: Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με σεβασμό στην ποιότητα και στην παράδοση

Όταν «ζυμώνεις» με επιτυχία την παράδοση με την τέχνη, κατέχεις δίκαια την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών στην αγορά της Πάτρας και της Δυτικής Αχαΐας. Ο Φούρνος Δημητρόπουλος, που σήμερα αριθμεί τρία καταστήματα, είναι ένας από τους κορυφαίους στην αγορά καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ειδών φτιαγμένα με αγνά υλικά δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία.

 Ο φούρνος Δημητρόπουλος κάνει τη μεγάλη τομή στην αγορά της εστίασης, της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής: Κρατώντας τα ίδια αγνά υλικά, τον ίδιο σεβασμό για το ψωμί. Έχει εξελιχθεί σε έναν πολυδιάστατο χώρο γευστικής εμπειρίας προσφέροντας καθημερινά: καφέ, πεντανόστιμα κουλουράκια θεσσαλονίκης, απολαυστικά γλυκά και σπιτικά κέικ.

“Τα πάντα είναι φτιαγμένα από εμάς καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υλικών, στη γεύση και στα φρέσκα προϊόντα. Θέλουμε καταναλωτής να αγοράζει αρτοσκευάσματα και γλυκά της ημέρας αλλά και να απολαμβάνει τον καφέ του σ’ έναν όμορφο χώρο”, τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press η κ. Χριστίνα Δημητροπούλου.

Αφράτα μάφιν, χειροποίητες πίτες, χωριάτικα πεϊνιρλί, σιροπιαστά, γλυκά ψυγείου, κορμούς, μπάρες δημητριακών σε δεκάδες διαφορετικές εκδοχές. Δεν είναι ένας απλός φούρνος, άλλα μία elegant bakery με έντονες ευρωπαϊκές πινελιές… 

Πανεπιστημίου
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθέριου 42

info

Πανεπιστημίου 61, Πάτρα 2611812131

Ελ. Βενιζέλου 42, Πάτρα 2616007014

Απ.Ανδρέα 30, Κ.Αχαΐα  2693400458

τηλ. επικοινωνίας: 2616007014

facebook: Φουρνος Δημητροπουλος

Related posts

Νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη

4press

O γεωπόνος Βασίλης Ζαφειρόπουλος στη 4press

4press

Οι συνταξιούχοι βορά πολιτικών παιχνιδιών ,οι υπεύθυνοι ανυπεύθυνοι και η τριτοκοσμική Ελλάδα

4press