Συνεντεύξεις

Tσελέντης: Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό

“Μια ματιά στο διάγραμμα όπου συγκρίνουμε τις τιμές των εμβολίων μάλλον αρκεί για να καταλάβουμε τον πόλεμο που δέχεται η AstraZeneca από τα Αμερικανικά φαρμακευτικά αρπακτικά Moderna και Pfizer” αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook  ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Άκης Τσελέντης και συνεχίζει:


Όλα εξηγούνται με το χρήμα όπου το τελευταίο που λαμβάνεται υπ όψη είναι η υγεία των ανθρώπων…
Φανταστείτε τη έχει να γίνει όταν μπει στην αγορά και το εμβόλιο μιας άλλης Αμερηκανικής εταιρείας της Johnson&Johnson.
Σας θυμίζω ότι με ενα άλλο εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας για τον άνθρακα έχασαν τη ζωή τους 30,000! Αμερικανοί στρατιώτες και δεν άνοιξε μύτη.
Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, όπως δεν φοβάμαι και τους ιούς της γρίπης. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό, γιατί εξαιτίας του φόβου τους χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους ως οικοδομικό υλικό για το χτίσιμο του καφκικού «Πύργου» στον οποίο επιδιώκεται να μας φυλακίσουν.
Και μόνο η ανατριχιαστική μονοφωνία που επιβλήθηκε στα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης από διεφθαρμένους «δημοσιογράφους» και μαϊντανούς «επιστήμονες» που επιστρατεύτηκαν για τη δολοφονία της επιστήμης ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν την αμφισβήτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου και να τρομοκρατήσουν εκείνους που σιτίζονται στον τηλεοπτικό βόθρο”.

Related posts

Παναγιώτης Παναγόπουλος: “Έχουμε ευθύνη να υπερασπιστούμε την πόλη μας, το χωριό μας, την γειτονιά μας… Τώρα είναι η ευκαιρία μας!

4press

Αποκαλύψεις γύρω από μυστήριο με οστά γυναίκας που βρέθηκαν στο Άγιο Όρος

4press

Αντώνης Χαροκόπος: Τοποθέτηση σχετικά με εξώδικη δήλωση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

4press