Τεχνολογία & Επιστήμη

Φοίβη: Η μικρή κόρη του Μπιλ Γκέιτς μεγάλωσε χωρίς τεχνολογία, με τους αυστηρούς κανόνες του πατέρα της

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι, ως κόρη του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, η Φοίβη μεγάλωσε με κάθε τεχνολογικό gadget που ήταν διαθέσιμο στα χέρια της, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του το 2018 στη Mirror, ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι δεν επέτρεψε σε κανένα από τα παιδιά του να έχουν smartphone μέχρι να είναι 14 ετών. «Παραπονέθηκαν ότι άλλα παιδιά τα είχαν πάρει νωρίτερα», εξομολογήθηκε αλλά, όπως είπε, δεν έκανε πίσω.

Λέγεται επίσης ότι έθεσε όρια όσον αφορά τη χρήση των συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μπροστά από την οθόνη πριν από τον ύπνο, ενώ είχε και μια αυστηρή πολιτική σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία δεν επέτρεπε στο τραπέζι την ώρα του φαγητού.

Η Φοίβη Γκέιτς δεν θα κληρονομήσει τα δισεκατομμύρια των γονιών της
Είναι ευρέως γνωστό ότι η περιουσία του μεγιστάνα της τεχνολογίας Μπιλ Γκέιτς είναι τεράστια, φτάνοντας το επιβλητικό ποσό των 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει καμία πρόθεση να μεταβιβάσει όλο του τον πλούτο στα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της μικρότερης κόρης του.

Σε μια συνέντευξη στη βρετανική εκπομπή «This Morning», ο Μπιλ Γκέιτς σόκαρε το κοινό, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του. «Τα παιδιά μας θα λάβουν σπουδαία εκπαίδευση και κάποια χρήματα, ώστε να μην είναι ποτέ σε άθλια κατάσταση, αλλά θα βγουν έξω και θα έχουν τη δική τους καριέρα», εξήγησε. «Δεν είναι εύνοια για τα παιδιά να έχουν τεράστια ποσά πλούτου. Διαστρεβλώνει οτιδήποτε μπορεί να κάνουν, κατά τη δημιουργία της δικής τους πορείας. Αυτά τα χρήματα προορίζονται για να βοηθήσουν τους φτωχότερους», πρόσθεσε.


Related posts

Nεφρικές και Καρδιαγγειακές επιπλοκές νόσου COVID-19

4press

Τεχνητή Νοημοσύνη: Μετασχηματίζοντας τον τρόπο, τον τόπο και το αντικείμενο της εργασίας

4press

Microsoft: Δωρεάν προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων σε 30 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας

4press