Τεχνολογία & Επιστήμη

Huawei Sound Joy: Η κατάλληλη παρέα για διακοπές και ταξίδια

Ήχος παντού και πάντα με το νέο ασύρματο ηχείο της κινεζικής εταιρείας.

Με το καλοκαίρι, τις διακοπές και τα τριήμερα σε παραθαλάσσιες περιοχές να πλησιάζουν, ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο είναι πάντα λύση για την παρέα. Έχουμε δει κατά καιρούς αρκετές προσπάθειες από πολλές εταιρείες και η Huawei συνεχίζει την ενασχόλησή της με την κατηγορία. Αυτή τη φορά, ρίχνει στην αγορά το Huawei Sound Joy, ένα νέο στιβαρό ασύρματο ηχείο που θα κάνει τη μουσική σας να ακούγεται δυνατά και καθαρά παντού.

Προσφέρεται σε διάφορα χρώματα και η κατασκευή του είναι στιβαρή, κάτι που μαρτυράει και το σχετικά μεγάλο βάρος των 680 γραμμαρίων. Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα παντού, λόγω των ειδικών «ποδιών» που φέρει στο κυρίως σώμα του, αλλά και την πλακέ βάση του. Όλες οι εντολές και οι ενδείξεις προσφέρονται από μία κυρίως μπάρα οριζόντιας διάταξης.

Έτσι, ο χρήστης μπορεί να το ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει, να δυναμώσει ή να μειώσει την ένταση, να δώσει εντολή για ασύρματο pairing με συσκευή που εκπέμπει τη μουσική (πχ. laptop, smartphone, tablet) και ή και να δώσει εντολή για χρήση του AI Life app της εταιρείας. Στο κάτω μέρος της ίδιας μπάρας υπάρχει και η θύρα USB Type-C για τη χρήση του καλωδίου φόρτισης.

Λόγω της φύσης του, το προϊόν είναι αδιάβροχο κατά IP67 και στα άκρα υπάρχουν τα δύο radiators με την υπογραφή και το λογότυπο της Devialet. Η έντασή του είναι ιδανική για κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και η διαδικασία σύνδεσής του με διάφορες συσκευές απλή και σύντομη.

Μέσα σε όλα, η εταιρεία το έχει εφοδιάσει και με μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 8800mAh που προσφέρει έως και 26 ώρες λειτουργίας, ενώ με τον κατάλληλο φορτιστή 40W μπορείτε να κερδίσετε 1 ώρα λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά σύνδεση με το ρεύμα.

Η τιμή του κινείται στα 149 ευρώ και διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei στη χώρα μας.

Related posts

Διαβάστηκε για 1η φορά σφραγισμένο γράμμα τριών αιώνων χωρίς να ανοιχτεί -Χάρη σε ψηφιακό «ξεδίπλωμα»

4press

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι -Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ

4press

Πάτρα: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία

4press