Τεχνολογία & Επιστήμη

RGC 2021: Πρέσβεις, υπουργοί και οικονομικοί παράγοντες σήμερα στο συνέδριο

Η δεύτερη ημέρα του Regional Growth Conference πραγματοποιείται σήμερα στην Achaia Clauss με προσκεκλημένους δεκάδες σημαντικούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Μέσα από το κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε και το πρόγραμμα της ημέρας πατώντας πάνω στο σύνδεσμο.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η τριήμερη διοργάνωση έχει θωρακιστεί με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. Βασικός πυλώνας ασφάλειας είναι το αρνητικό ράπιντ τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα πρέπει όλοι όσοι περνάνε την κεντρική πύλη της φιλόξενης Αχάια Κλάους να το διαθέτουν.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου έχει προχωρήσει στη λήψη όλων των μέτρων ώστε να μηδενίσει κάθε πιθανότητα εισόδου του ιού στον χώρο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας χθες προχώρησε στη διενέργεια τεστ στους δεκάδες εργαζόμενους και εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μέσα από διάφορα πόστα (συντακτικό προσωπικό, γραμματεία, υποδοχή, τεχνικούς, περιποιητές κ.ά.). Ο έλεγχος έγινε στα γραφεία της «Π» με τη συνδρομή κλιμακίου ελέγχου του τοπικού παραρτήματος Πάτρας του ΕΕΣ.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης, Αντώνης Αυγερινός και τα μέλη του ΔΣ, μέσω της ανταπόκρισής τους στο σχετικό αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής για υγειονομική στήριξη, θέλησαν να συμβάλουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Ετσι, εκτός από τα ράπιντ τεστ, εθελοντές του ΕΕΣ θα πλαισιώσουν τις εργασίες του συνεδρίου προσφέροντας αν και όπου απαιτηθεί υγειονομική βοήθεια.        

Σε ό,τι αφορά όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου  και δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό Rapid Test ή PCR Test 72 ωρών δεν θα αποκλειστούν.

Για τη διευκόλυνσή σας θα υπάρχουν στην κεντρική είσοδο της Αχάια Κλάους οργανωμένα κλιμάκια που θα πραγματοποιούν δωρεάν ράπιντ τεστ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιθυμείτε να είστε παρόντες, για την έγκαιρη προσέλευσή σας στις συνεδρίες ενδείκνυται να προγραμματίσετε την έλευσή σας στον χώρο αρκετά λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε και το περιθώριο της διενέργειας του τεστ.  

Για όσους δεν προλάβατε να εγγραφείτε, καθώς έκλεισε ήδη η πλατφόρμα των προεγγραφών, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να εγγραφείτε κατά την έλευσή σας στον χώρο του συνεδρίου. Διαδικασία η οποία προϋποθέτει επίσης την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Related posts

«Στα ράφια» θα τοποθετηθεί φέτος το ανθρωποειδές ρομπότ Sophia

4press

Ωραία εικόνα για το ξεκίνημα της χρονιάς: Τα ροζ δελφίνια στο Χονγκ Κονγκ σχίζουν ξανά τα νερά – Υπερθέαμα της φύσης (βίντεο)

4press

Διαδικτυακή εκδήλωση για τις συγκρούσεις στην Ανατολική Μεσόγειο- Σπουδαίοι ομιλητές θα αναλύσουν την κατάσταση, ανοικτή για το κοινό η ημερίδα

4press