Υγεία & Fitness

Αμετάπειστος ο Στάθης Αγγελόπουλος: Πέρασε 13 μέρες στη ΜΕΘ, αλλά δεν κάνει το εμβόλιο

Αν και πέρασε 13 «μαρτυρικές» ημέρες μέσα στη ΜΕΘ «χτυπημένος» από τον κορονοϊό , ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν έχει πειστεί για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε δημόσια για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό καθώς και την πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχει πειστεί για την ασφάλεια του εμβολίου. «Όχι κινδύνευσα, αλλά φοβήθηκα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα πεθάνω», τόνισε ο Στάθης Αγγελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Το οξύμετρο δεν είχε καμία σταθερότητα και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο, και έτσι πήγα και το άλλαξα και πήρα ένα άλλο. Μετά, πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Έκατσα στο δωμάτιο μία ημέρα και μετά με έβαλαν στην εντατική διότι έβλεπαν ότι δε μπορώ να πάρω τις ανάσες σωστά. Έκατσα στην εντατική 13 ημέρες. Ήμουν οριακά για διασωλήνωση. Οι γιατροί είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να σε διασωληνώσουμε. Είπα όχι, αρνήθηκα. Καταλαβαίνω ότι αν έβλεπαν τα πράγματα σκούρα οι γιατροί, δεν θα με ρωτούσαν. Κάνω φυσιοθεραπείες εδώ και ένα μήνα», ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Περιγράφοντας τις πολύ δύσκολες στιγμές της «μάχης» που έδωσε με την Covid-19, ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε ότι όταν βγήκε από τη ΜΕΘ δεν μπορούσε να περπατήσει. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν μπορεί ακόμη να τραγουδήσει έτσι όπως τραγουδούσε πριν από την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ερωτηθείς για το εμβόλιο, απάντησε: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ούτε ότι δεν πιστεύω στο εμβόλιο. Απλά δεν έχω πειστεί για το εμβόλιο ότι μπορεί να με προστατεύσει, όπως λένε οι επιστήμονες εδώ στην Ελλάδα. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, και του πνευμονιόκοκκου, και της γρίπης. Όμως, για το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν με έχουν πείσει ότι θα έχω προστασία».

Related posts

Κόμπι Μπράιαντ: Η χήρα του κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας του μοιραίου ελικοπτέρου

4press

Φωτιές και καύσωνας: Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για ευπαθείς ομάδες αλλά και γενικό πληθυσμό

4press

Οι διατροφικές διαταραχές σε εφήβους έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

4press