Υγεία & Fitness

Ευγνωμονεί την κομμώτρια του! Τον κούρευε & βρήκε μια ελιά – Τελικά ήταν γεμάτος καρκινάκια στο κεφάλι Του έσωσε τη ζωή!

Την ζωή ενός άνδρα έσωσε μια 42χρονη κομμώτρια. Η Erinna Lindfield δεν μάσησε τα λόγια της και είπε στον πελάτη της, τον 54χρονο δάσκαλο οδήγησηςAdam Shatford, αυτό που είδε στο κεφάλι του.

Ο εκπαιδευτής πετάχτηκε για ένα κουρεματάκι όταν τον έστησε ένας μαθητής του και έμαθε τα άσχημα νέα: η κομμώτρια εντόπισε στο πίσω μέρος του αυτιού του μια παράξενη ελιά, «έναν σβώλο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Εκείνος φαινόταν να μη δίνει σημασία, κι έτσι η κομμώτρια έπρεπε να τον πείσει να πάει να το κοιτάξει. Κάτι που έκανε τελικά ο Shatford μερικές μέρες αργότερα και αποδείχτηκε καρκίνος, ένα μελάνωμα. Και δεν ήταν μάλιστα το μόνο, καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν κι άλλους καρκινικούς όγκους στο κεφάλι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018 και στις 23 του μήνα ο άντρας υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση έλαβε χώρα πρόσφατα και πλέον είναι καθαρός, επιστρέφοντας έτσι στην κομμώτρια για να την ευχαριστήσει που του έσωσε τη ζωή. Με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια.

Ο πατέρας τριών παιδιών από το Νορθάμπτον της Αγγλίας σύμφωνα με το northamptonchron δήλωσε: «Η Erinna δεν μου είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά, ένας άλλος κομμωτής το έκανε συνήθως. Την ώρα που μου βούρτσιζε τα μαλλιά, μου είπε “έχει ελέγξει κανείς αυτή την κρεατοελιά; Δεν κοστίζει τίποτα”’ … Έφυγα και τηλεφώνησα στον γιατρό και αυτός μου είπε να περάσω να τη δει … Χωρίς την Erinna, δεν θα του είχα τηλεφωνήσει ποτέ».

Και καταλήγει: «Είμαι πολύ ευγνώμων σε εκείνη και το εθνικό σύστημα υγείας». Όσο για την κομμώτρια, είπε: «Είδα την ελιά και ήξερα πως έπρεπε να πω κάτι. Ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά … Δεν είμαι γιατρός, ήθελα απλώς να πάρει μια επαγγελματική γνώμη»…

Related posts

Μην Φοβηθείς και μην αργήσεις. Η πρόληψη νικά τον καρκίνο!

4press

5 συνήθειες που όλοι οι ευαίσθητοι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν – Συναισθηματική αντίδραση

4press

Τον επόμενο 1,5 μήνα θα έχουμε και άλλα κρούσματα γρίπης- 74 οι νεκροί – Τι επισημαίνουν οι ειδικοί για τις επόμενες ημέρες;

4press

Leave a Comment