Υγεία & Fitness

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Ίσως πρέπει να βρει λίγο την προσωπική του ευτυχία επειδή είναι ακόμα single» λέει για την προσωπική του ζωή η μητέρα του

Η Γιούλια Σαλνίκοβα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του γιου της.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μια καταπληκτική φάση στην επαγγελματική του ζωή, έχοντας κάνει όλο τον αθλητικό κόσμο να τον παραδέχεται ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του τένις.

Όμως το ενδιαφέρον για τον νεαρό αθλητή είναι τόσο ευρύ, που όπως ήταν αναμενόμενο στο επίκεντρο θα ερχόταν και η προσωπική του ζωή. Σε συνέντευξή της στο Sport 360, η μητέρα του Γιούλια Σαλνίκοβα, μίλησε για την ιδιωτική ζωή του. «O Στέφανος έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια μικρή ομάδα αλλά ωραία, νομίζω ότι είναι σημαντική», είπε.

«Ίσως πρέπει να βρει λίγο την προσωπική του ευτυχία επειδή είναι ακόμα single», είπε η Γιούλια η οποία κατάγεται από τη Ρωσία και ήταν επαγγελματίας τενίστρια τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. «Είναι καλό με κάποιο τρόπο, αλλά όταν ανακαλύπτεις κάτι νέο στη ζωή, σου δίνει μια μικρή ώθηση από κάθε άποψη, θα εξερευνήσεις τον εαυτό σου ως προσωπικότητα, τις βαθύτερες σκέψεις σου, κάποιες βαθύτερες έννοιες και γίνεσαι ένας σοφότερος άνθρωπος στη διαδικασία», πρόσθεσε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Σε πρόσφατο αφιέρωμα της εφημερίδας New York Times, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η μητέρα του, είχαν μιλήσει για τη σχέση τους και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε για την καριέρα του Στέφανου το γεγονός πως γνώρισε δυο διαφορετικές κουλτούρες στη ζωή του, αλλά και το ότι προέρχεται από μια τενιστική οικογένεια. Ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, ήταν προπονητής τένις και έγινε ο πρώτος του προπονητής. Μέχρι σήμερα, τον συνοδεύει σε κάθε τουρνουά.

«Η μητέρα μου έδωσε πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι μου. Με βοήθησε πολύ η πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο σύνηθες στον ελληνικό πολιτισμό», είχε πει ο έλληνας αθλητής. Το πιο σημαντικό για τον Στέφανο, είναι πως κατάφερε να πάρει τα θετικότερα στοιχεία και από τις δυο πλευρές. Την αυστηρή πειθαρχία της μητέρας του, αλλά και την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα από τον πατέρα του.

«Ήταν πιο έντονο όταν άρχισα να ταξιδεύω, αλλά το έβλεπα πάντα ως κάτι διασκεδαστικό. Προσπάθησα να είμαι επαγγελματίας και πειθαρχημένος, την ίδια στιγμή που έβλεπα και τη διασκεδαστική πλευρά του να ταξιδεύω με τον πατέρα μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό ήταν αυτό, τι μεγάλο ρόλο έχει παίξει στην καριέρα μου», είχε πει.

Related posts

Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στις Κοινότητες Κ. Αχαΐας, Ριόλου, Σαγαιϊκων και Λουσικών

4press

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη – Η μάχη με τον καρκίνο

4press

Νιώθεις το ανοσοποιητικό σου «πεσμένο»; – Οι 3 σημαντικές βιταμίνες που χρειάζεσαι…

4press

Leave a Comment