Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε τη φετινή σεζόν τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του MEGA, παρουσιάζοντας κάθε Σάββατο το «Σπίτι με το MEGA», όπου κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μαζί με λαμπερούς καλεσμένους.
Η ίδια, μετά από χρόνια, έκανε την πρώτη της φωτογράφιση στο περιοδικό ΟΚ!, που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και παραχώρησε, στην οποία μίλησε για όλα.
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που την πονάει περισσότερο από όσα συμβαίνουν γύρω της.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της
Μεγάλη αίσθηση είχε επίσης προκαλέσει η ανάρτησή σου για την «Κιβωτό του Κόσμου». Πώς νιώθεις παρακολουθώντας την αποδόμηση ενός ανθρώπου που είχες βοηθήσει πολύ;
Δεν με αφορά η όποια αποδόμηση. Όποιος έφταιξε, αν έφταιξε, πρέπει η Δικαιοσύνη να αποφασίσει για αυτό. Δεν θέλω εγώ να στήσω δικαστήριο. Αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι τα παιδιά σε αυτά τα ιδρύματα, και ειδικά όσα έπεσαν θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας και παρενόχλησης. Στήριξα την Κιβωτό στα πρώτα της βήματα, αλλά και το 2017 επισκεπτόμουν τη συγκεκριμένη οργάνωση και πρόσφερα, όπως και πολύς κόσμος, τη βοήθειά μου στη φροντίδα των παιδιών. Πήγαινα σε καθημερινή βάση και φρόντιζα τα βρέφη. Πονάει η ψυχή μου να ακούω όλα αυτά τα πράγματα. Νιώθω πόνο και οργή.
Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος που στήριξα κατηγορείται για τέτοιες πράξεις. Αν ισχύουν όλα αυτά, η Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα και εμείς να παραμείνουμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα. Απαράδεκτο να χρησιμοποιεί κανείς ως δικαιολογία τις παραβατικές συμπεριφορές και το προβληματικό παρελθόν ανηλίκων για να μειώσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών. Οι ενήλικες είναι αυτοί που έχουν παραβατικές συμπεριφορές, όχι οι ανήλικοι και τα βρέφη, αν ισχύουν όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Πρέπει το κράτος να ασκεί ουσιαστικό έλεγχο σε όλες αυτές τις οργανώσεις, να υπάρχει διαφάνεια, ώστε ο κόσμος που θέλει να προσφέρει να ξέρει ότι η βοήθειά του θα πιάσει τόπο.
