Συνεντεύξεις

Τα “Άλλα Κόλπα” στο Πετρωτό Πατρών κερδίζουν καθημερινά και νέους θαμώνες – Νόστιμα φαγητά, όμορφος χώρος και διασκέδαση…

Ρεπορτάζ 4press

Από λαχταριστά ψητά της ώρας, καλό μαγειρεμένο φαγητό μέχρι και πατσά θα βρείτε στα Άλλα Κόλπα στο Πετρωτό Πατρών! Το ιστορικό και γνωστό στέκι για πολλούς Αχαιούς δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση, αφού όλα του πιάτα του είναι ξεχωριστά!

Είναι στέκι καλοφαγάδων ενώ στις μουσικές βραδιές του η διασκέδαση ‘”χτυπάει” κόκκινο με γνωστά ονόματα του δημοτικο-λαϊκού πενταγράμμου!

Λαχταριστά Ψητά
Κάθε Πέμπτη πατσά!

Τους τελευταίους μήνες, υπό τη νέα διεύθυνση στο Πετρωτό Πατρών Κλάους 76 κατάφερε να πετύχει και την ηρεμία που χρειάζεσαι για λίγες όμορφες στιγμές!

“Τα “Άλλα Κόλπα” δίνουν φαγητό και σε πακέτο για όσους θέλουν να απολαύσουν τους υπέροχους μεζέδες ή τα σουβλάκια του κατ’ οίκον! Επίσης, αναλαμβάνει όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με εγγύηση τόσο στην ποιότητα όσο και στη διασκέδαση!

Το πιο σημαντικό είναι η χαρούμενη διάθεση, το χαμόγελο και η άψογη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών που πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους γι αυτό που κάνουν!

info

Related posts

Σε έξαρση οι ιώσεις -Μας ενημερώνει η Ασημίνα Ζανιά

4press

Λεκές από αναψυκτικό στα ρούχα σου; Μάθε πώς θα τον εξαφανίσεις!

4press

Ποιος ήταν ο Νάσος Νασόπουλος – Η διαδρομή του

4press