Επικαιρότητα

Κίνα: Το 70% των κατοίκων της Σανγκάης έχει νοσήσει από κοροναϊό

Για πρώτη φορά η κυβέρνηση παραδέχεται ότι ο αριθμός θανάτων και κρουσμάτων Covid είναι τεράστιος – Βίντεο σοκ από τα γεμάτα νοσοκομεία

Για πρώτη φορά σήμερα, υψηλόβαθμοι υγειονομικοί αξιωματούχοι στην Κίνα παραδέχτηκαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τη νόσο Covid είναι «τεράστιος» και το 70% των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της Σανγκάης έχουν μολυνθεί.

Την ίδια ώρα, το Πεκίνο προειδοποιεί τις χώρες της Δύσης για «αντίποινα» ύστερα από τους περιορισμούς που επέβαλαν σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς από το κινεζικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση της Κίνας χαλάρωσε απότομα τα δρακόντεια μέτρα στρατηγικής «μηδενικής ανοχής» για την αντιμετώπιση της νόσου Covid με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να γεμίσουν από ασθενείς με βαριά συμπτώματα κοροναιού και τα κρεματόρια από πτώματα. Τώρα, όμως, Κινέζοι αξιωματούχοι έσπασαν την σιωπή τους και παραδέχτηκαν ότι έχουν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων Covid κι ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι «τεράστιος».

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Κίνας υποστηρίζει ότι το 70% των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της Σανγκάης μπορεί να έχει μολυνθεί με κοροναϊό. 

Related posts

«Άρωμα» χειμώνα θα έχει την Παρασκευή ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιόνια

4press

Ισραήλ: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση με ΙΧ στο Τελ Αβίβ

4press

Αρκαδία: Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με εγκαύματα

4press