Συνεντεύξεις

Το πιο μοντέρνο μπαρμπέρικο της Πάτρας: BARBER SHOP

Ρεπορτάζ 4press

Ο Νίκος & ο Άγγελος έχουν δημιουργήσει ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο με άκρως μοντέρνο στυλ και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα στην Πάτρα, στους 5 Δρόμους, Αγίας Τριάδος 20! Μέσα σε πέντε χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς ανδρών κάθε ηλικίας που θέλουν κούρεμα ή ξύρισμα… μερακλίδικο!

Σήμερα, άνδρες ανεξαρτήτως στιλ διατηρούν τη γενειάδα τους, καθώς αυτή έχει περάσει από το στάδιο της τάσης σε αυτό του καθεστώτος. Για αυτό και η περιποίησή της αποτελεί την πιο αγαπημένη ασχολία κάθε σύγχρονου άνδρα. Στο BARBER SHOP ο κάθε άνδρας θα νιώσει την ανανέωση και τη φροντίδα που χρειάζεται για α συνεχίσει τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τα μούσια έφεραν ακόμα περισσότερο και την ανάγκη για την επιστροφή στα μπαρμπέρικα. Το BARBER SHOP είναι εξιδανικευμένος χώρος όπου ένας άνδρας μπορεί να απολαύσει μία αυθεντική εμπειρία grooming, όπως λέγεται η διατήρηση μιας όμορφης και υγιούς γενειάδας, αλλά και την περιποίηση της κώμης του, μακριά από το, μερικές φορές, άβολο για εκείνον περιβάλλον του κομμωτηρίου.

Στο Μπαρμπέρικο “BARBER SHOP” απολαμβάνεις και το παραδοσιακό ξύρισμα, που μας γυρίζει όλους δεκαετίες πίσω, με τις ζεστές-παγωμένες πετσέτες, τις μαλάξεις και όλη την ανδρική περιποίηση!

info

Μπαρμπέρικο “BARBER SHOP”: Αγίας Τριάδος 20 (5Δρόμοι)

Tηλ Ραντεβού: 2616.007.549

Related posts

Ποια είναι η καταλληλότερη ηλικία για ένα παιδί να ξεκινήσει ένα μουσικό όργανο;

4press

H Βίβιαν Λέσση στο ΠΡΟΦΙΛ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

4press

Ζήσε μια όμορφη εμπειρία στο FOOD & WINE Seimeio Strofilia την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

4press