Ειδήσεις

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου ο Δημήτρης Δριβίλας – Δείτε την ανακοίνωση

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Δημήτρης Δριβίλας ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ερυμάνθου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΙΒΙΛΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Γνωρίζετε όλοι πως εδώ και χρόνια υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση, ασχολούμενος ενεργά με τον δεύτερο βαθμό είτε από τη θέση της συμπολίτευσης, ως αντιπεριφερειάρχης, είτε από τη θέση της αντιπολίτευση ως περιφερειακός σύμβουλος. Γνώμονας κάθε σκέψης μου και κάθε πολιτικής μου πράξης μέχρι τώρα, δεν ήταν άλλος από την ευημερία της περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και των κατοίκων της, αποκλειστικά με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Στη Δυτική Ελλάδα, βρίσκεται και ο Ερύμανθος. Ο τόπος που με γέννησε και με ανέθρεψε και στον οποίο δραστηριοποιούμαι σε όλη μου τη ζωή μέχρι τώρα.

Ωστόσο ο όμορφος αυτός τόπος, δείχνει να μένει πίσω στις εξελίξεις, παγιδευμένος σε μια στασιμότητα που ούτε του πρέπει ούτε του αξίζει. Την ίδια στιγμή, φτάνουν στα αυτιά μου φωνές συμπολιτών , που διψούν για αλλαγή. Που επιθυμούν μια νέα πορεία. Και που δεν αποδέχονται το γεγονός πως ο τόπος μας αποτελεί πεδίο μιας μίζερης μικροδιαχείρισης. Και όπως έχω επαναλάβει κατά καιρούς, σε αυτές τις φωνές αισθάνομαι την ανάγκη να ανταποκριθώ.

Ως εκ τούτου, με αυτήν τη δημόσια και ανοιχτή επιστολή, εκφράζω την πρόθεσή μου να είμαι επικεφαλής παράταξης που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ερυμάνθου στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Έχω επίγνωση πως αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Οι αρχές και οι αξίες μου όμως μου υπαγορεύουν να αγωνιστώ γι’ αυτές. Όχι επειδή είναι εύκολο. Αλλά επειδή γνωρίζω τις προκλήσεις που έχει ένα πολιτικό μονοπάτι που σχεδιάζεται χωρίς προαπαιτούμενα και δεύτερες σκέψεις. Είναι σαφές πως δεν γοητεύομαι καθόλου από μια πολιτική παρουσία που έρχεται απλά για να διασαλεύσει ισορροπίες και πολιτικούς συσχετισμούς. Επιθυμώ να συνθέσω και όχι να αφαιρέσω. Επιθυμώ να ενώσω και όχι απλά να ανακατανείμω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Με αυτά τα λόγια, καλώ τους συνδημότες μου να συμπορευτούμε σε μια κοινή πορεία, ευελπιστώντας για ένα θετικό αποτύπωμα στις υποθέσεις της περιοχής μας. Μας αξίζει!! Θα δουλέψουμε και στο τέλος είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε!

Μετά τιμής,

Δημήτρης Δριβίλας

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Related posts

Φωτο – Στον αγιασμό των σχολείων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ.Λέντζας

4press

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

4press

Αχαΐα – Ηλεία: Πλημμύρισαν χωράφια και καλλιέργειες απο την έντονη βροχόπτωση – ΒΙΝΤΕΟ

4press