Επικαιρότητα

Κρήτη: Άνδρας σώθηκε από «θαύμα» λόγω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Άνδρας σώθηκε λόγω των αντανακλαστικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Σωτήρια» ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας στην υπόθεση ενός άνδρας που είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 33χρονος που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο είχε προχωρήσει σε διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο υπονοώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Αυτές τις αναφορές εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άμεσα ενημέρωσε τις αρχές του Ηρακλείου να εντοπίσουν τον 33χρονο.

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και εντόπισαν χθες το βράδυ τον άτυχο άνδρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφεραν στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Related posts

Στον “Παλμό της Επικαιρότητας” με την Ευτυχία Λαμπροπούλου

4press

Ορφανοτροφείο -κολαστήριο: Πέντε εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τη δομή -Στην Εισαγγελία οι φάκελοι

4press

Βουλή: Με 158 ψήφους πέρασε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

4press