Ειδήσεις

Άνδρας «μπήκε» με αυτοκίνητο σε πιτσαρία στη Μαγνησία. Μέθυσε, έπιασε τιμόνι και μπήκε σε πιτσαρία με το αυτοκίνητο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μαγνησία.

Ένα ατύχημα, ευτυχώς υλικών ζημιών, από αυτά που … δεν γίνονται κάθε μέρα σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στην Μακρυράχη με δράστη έναν 53χρονο Βολιώτη, ο οποίος ενώ ήταν μεθυσμένος προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του, βγήκε από τον δρόμο και μπήκε σε μια πιτσαρία!

Ο άνδρας συνελήφθη και σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,25 mg/lt εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 1,18 mg/lt κατά την δεύτερη μέτρηση.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε, σύμφωνα με το magnesianews.gr, χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διευκρινιστούν ζητήματα όπως αν η πιτσαρία ήταν ανοιχτή και αν υπήρχε κόσμος μέσα που κινδύνεψε, για να αποφασιστεί αν θα του ασκηθεί δίωξη για κίνδυνο ανθρώπων (είναι αδίκημα του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου) ή πραγμάτων (του Μονομελούς).

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε πιεί και απασχολεί για πρώτη φορά τις αρχές, ενώ αφέθηκε ελεύθερος και από το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής, που ανατέθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς, θα εξαρτηθεί σε ποιο δικαστήριο θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

Related posts

Επιμένει ο Δρ Ιωαννίδης: «Η καραντίνα δεν προστατεύει και επιδεινώνει το πρόβλημα» -Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

4press

Αρση μέτρων για τον κορωνοϊό: Τι ανοίγει στις 6 Ιουνίου, τι θα ισχύει για μπαρ και εστιατόρια -Στις 15 τα γυμναστήρια

4press

Διαμαντής Κανελλόπουλος – “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο”: Προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω κορωνοϊού

4press