Πολιτισμός - Lifestyle

Με απολογισμό των επιτυχημένων δράσεων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ)

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, έκοψε τη πίτα του στην Αθηναϊκή Λέσχη, παρουσία των Γ.Γ. Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα και Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, μελών και φίλων.

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε μέσα σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, με τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Παπανδρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Πέτρο Μαντά και το Γ.Γ. Φωκίωνα Ζαΐμη, να εύχονται στους καλεσμένους τους μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του ΙΝΑΔΕ, Ζαΐμη Φωκίωνα στα σχέδια του Ινστιτούτου για τη νέα χρονιά καθώς και στις δράσεις που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος μεταξύ αυτών η επιτυχή ολοκλήρωση των δύο έργων στα οποία συμμετείχε.

Οι τελικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των 2 έργων με τα ακρωνύμια ANTIOX PLUS και INNOVA PROTECT πραγματοποιήθηκαν το Νοέμβριο στην Πάτρα έχοντας ως αντικείμενο το μεν πρώτο τη δημιουργία δύο νέων υψηλής ποιότητας υγειοπροστατευτικών προϊόντων και  διατροφικών συμπληρωμάτων από  αυτοφυή φυτά ελληνικής χλωρίδας, ενώ το δεύτερο την ανάπτυξη και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την έγκαιρη ανίχνευση του φυτοπαθογόνου βακτηρίου Xylella fastidiosa που προκαλεί τεράστιες καταστροφές στις καλλιέργειες της ελιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Λεωνίδας- Φοίβος Κόσκος, o Γεώργιος Λαζουράς, Δικηγόρος – τέως Δήμαρχος Καλαβρύτων και ο εκπρόσωπος- συνεργάτης του Γ.Γ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, Βασίλειος Μάμαλης.

Related posts

Με συλλυπητήρια μηνύματα και στίχους της Κικής Δημουλά αποχαιρετούν την μεγάλη Ελληνίδα ποιήτρια

4press

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη το 100% του Alpha

4press

Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»

4press