Fashion & Shopping

Βάλε άρωμα στους αστραγάλους σου και άφησέ το να μαγεύει σε κάθε βήμα σου

Δοκίμασε να ψεκάσεις το άρωμα σου στους αστράγαλους σου και κέρδισε τα μέγιστα από αυτό το έξυπνο beauty hack.

Ολοι ξέρουμε ότι το να φοράς ένα όμορφο ντύσιμο είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά ένας άλλος τρόπος για να δείξεις την προσωπικότητά σου στον χώρο είναι να φοράς ένα άρωμα ή ένα άρωμα που είναι όλο δικό σου. Όταν βρεις ένα άρωμα που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, όχι μόνο θα έχεις υπέροχη διάθεση όλη μέρα, αλλά θα πεις στους άλλους γύρω σου ποια είσαι και τι είδους πράγματα σου αρέσουν.

Ένα άλλο διασκεδαστικό πλεονέκτημα του να ψεκάζεις το σώμα σου με άρωμα είναι ότι μπορεί να σε κάνει πιο ελκυστική στους άλλους. Σύμφωνα με το Fragrance Today, η πιο ισχυρή μας αίσθηση είναι η όσφρηση. Έτσι, αν μυρίζεις υπέροχα, οι άνθρωποι φυσικά θα θέλουν να είναι περισσότερο κοντά σας.

μαυρα τακουνια

Ενώ όλα τα πλεονεκτήματα του να φοράς άρωμα μπορεί να σε κάνουν έτοιμη να το ψεκάσεις παντού, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποια σημεία στο σώμα σου στα οποία θα πρέπει να εστιάσεις. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει ένα ελάχιστα γνωστό πλεονέκτημα που κάνει τους αστραγάλους σου ένα από τα καλύτερα σημεία για να απλώσεις άρωμα. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις το γιατί.

PIN IT

Το άρωμα στους αστραγάλους σου βοηθά το άρωμά σου να ταξιδέψει πιο μακριά

Όταν πηγαίνεις να βάλεις άρωμα το πρωί, οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως ψεκάζουν λίγο στους καρπούς και το λαιμό τους για να έχουν μία μυρωδιά αρώματος μεγάλης διάρκειας. Αλλά στους αστραγάλους; Αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο μέρος που θα σκεφτόσουν να ψεκάσεις. Τι συμβαίνει λοιπόν με τους αστραγάλους και το άρωμα; Μπορεί να φαίνεται περίεργο μέρος για να ψεκάσεις, αλλά η εφαρμογή αρώματος εκεί είναι μια έξυπνη κίνηση.

Ένα πλεονέκτημα του να αρωματίζεις τους αστραγάλους σου είναι ότι βοηθάει το άρωμά σου να φτάσει στους άλλους. Ο Steven Claisse, ανώτερος αρωματοποιός στην Takasago, δήλωσε στο περιοδικό SELF ότι ψεκάζοντας άρωμα στους αστραγάλους σου εξασφαλίζει ότι το άρωμά σου ταξιδεύει μακριά και ευρέως. «Οι αστράγαλοί σας είναι πάντα σε κίνηση, οπότε βοηθά στην προβολή του αρώματος όπου κι αν πάτε», εξήγησε ο Claisse.

Ένας άλλος σοβαρός λόγος για να ψεκάσεις τους αστραγάλους σου είναι ότι, όπως λέει το Her Campus, είναι σε ένα σημείο όπου ο σύντροφός σου πιθανότατα θα πάρει μια ιδέα από το άρωμά σου.

λευκα τακουνια PIN IT

Κάλυψε τις ιδρωμένες μυρωδιές με το άρωμα στον αστράγαλο

Ας είμαστε ειλικρινείς τα πόδια χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορούν να πάρουν στον τομέα της μυρωδιάς. Εξάλλου, είναι παγιδευμένα σε ζεστά παπούτσια και υγρές κάλτσες για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και κυριολεκτικά σας πηγαίνουν παντού. Το τελικό αποτέλεσμα όλου αυτού του περπατήματος είναι συνήθως ιδρωμένα, δύσοσμα πόδια. Σύμφωνα με την Perth Sweat Clinic, τα πόδια κερδίζουν το βραβείο του πιο ιδρωμένου μέρους του ανθρώπινου σώματος. Όλος αυτός ο ιδρώτας προέρχεται από τα πόδια μας που περιέχουν περισσότερους ιδρωτοποιούς αδένες από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ιδρώτας καταλήγει να μετατρέπεται σε μια μουχλιασμένη, δυσάρεστη μυρωδιά.

Ενώ το καθάρισμα και το πλύσιμο των ποδιών σου λύνει το πρόβλημα μόλις βρεθείς στο σπίτι, δεν μπορείς ακριβώς να βγάλεις τα παπούτσια σου και να αρχίσεις να τρίβεις τα πόδια σου στη δουλειά, αν μυρίσεις μια οσμή. Έτσι, την επόμενη φορά που θα φορέσεις αθλητικά παπούτσια και θα μυρίσεις μια μυρωδιά από κάτι ιδρωμένο, εκτός από το καθάρισμα των ποδιών σου, η L’Oréal Paris προτείνει να ψεκάσεις λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στους αστραγάλους σου εκεί για να καλύψεις τη μυρωδιά.

Related posts

Αυτή είναι η νέα hot τάση στα πλεκτά για το 2020!

4press

Τα fashion tips που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα & εύκολα κάθε πρωί (φώτο)

4press

Τα αρώματα που κλείνουν στο μπουκάλι τους την Άνοιξη

4press