Πολιτική

Στον Άρειο Πάγο ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Μήνυση σε απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11:00 το πρωί και θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα ο απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει ότι ο κ. Θεοδωρικάκος συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία είχε εμπλακεί ο γιος του. Ο υπουργός είχε γνωστοποιήσει ότι επρόκειτο να κινηθεί νομικά.

ADVERTISING

«Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11:00 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του», είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, κατά του αστυνομικού θα στραφεί και ο ίδιος ο γιος του. «Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου», ανέφερε ο υπουργός.

Related posts

Σταϊκούρας: Στα 35,6 δισ. ευρώ τα μέτρα στήριξης – 2,5 δισ. για νέο πακέτο

4press

Συγχαρητήρια στην ΑΕΠ Ολυμπιάς από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο

4press

Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: Ριόλος – «Εδώ» που θα γινόταν πλατεία

4press