Τοπικές Κοινότητες

Κτήμα Γουρδούπη: Ένας “ζωντανός” πολυχώρος για κάθε ηλικία στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας

Σ’ ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στη 2η έξοδο Περιμετρικής Οδού Χαλανδρίτσας, θα βρείτε ένα πολυχώρο διαφορετικό αφού απευθύνεται σε όλους και μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα!

Κάθε Σαββατοκύριακό εσείς θα ηρεμίσετε και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν με παιχνίδια στη φύση! Σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον, ασφαλές και μαζί με έμπειρο προσωπικό και ανθρώπους χαμογελαστούς.

Αν είστε παρέα αθλητών μπορείτε να προπονηθείτε στο 11χ11 γήπεδο που έχει φυσικό χλοοτάπτητα.

Στους φιλόξενους χώρους θα απολαύσετε τον καφέ και το σπιτικό φαγητό. Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα παραγωγής της οικογένειας Γουρδούπη ενώ στο μαγείρεμα ακολουθούνται παραδοσιακές συνταγές. Μάλιστα, στο πλαίσιο των δράσεων συμμετέχουν και τα παιδιά στη μαγειρική διάφορων φαγητών.

Για να μαθαίνουν τα παιδιά γίνονται διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως:

Τρέφομαι Υγιεινά, Λάδι και σαπούνι, Στέβια και ζαχαροπλαστική, Τρύγος- μια μεγάλη γιορτή, αθλητικοί αγώνες και πολλά άλλα.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Το καλοκαίρι λειτουργεί παιδική κατασκήνωση, η οποία είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, με ποιοτικές δράσει από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ: Ρομποτική, θεατρολογία, σκάκι, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αθλήματα, χοροί, κατασκευές ιππασία.

info

Related posts

Με 20 νέα ασθενοφόρα ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

4press

Εθελοντική αιμοδοσία στις 17/4 στο Κέντρο Υγείας Ακράτας

4press

Γιώργος Κάκος: Ένας παραγωγός εσπεροειδών – πρότυπο για τη νέα γενιά, από την Τέμενη Αιγίου

4press