Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 150 νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στα διόδια Μαλγάρων, λόγω της κακοκαιρίας

Περισσότερα από 150 οχήματα βαρέως τύπου, στην πλειονότητά τους με ξένες πινακίδες, έχουν ακινητοποιηθεί στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της απαγόρευσης που έθεσε σε ισχύ η τροχαία, μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

«Μέχρι τη Λάρισα η κίνηση διεξάγεται κανονικά», επισημαίνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αξιωματικής υπηρεσίας της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης Νέα Μάλγαρα, σημειώνοντας ότι «από τη Λάρισα και προς τα κάτω δεν κυκλοφορεί ούτε νταλίκα, ούτε όμως και οποιοδήποτε άλλο όχημα».

Τονίζεται ότι το μεσημέρι σήμερα, προσωπικό της Εγνατίας Οδού πήγε μία χημική τουαλέτα και νερό στο σημείο για τους οδηγούς, καθώς στα Μάλγαρα δεν υπάρχει κάποιος σταθμός εξυπηρέτησης οδηγών.

Related posts

Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ναι» στο πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά με σεβασμό των προσωπικών δεδομένων

4press

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Η κόρη είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ο πατέρας την σκότωσε γιατί δεν άντεχε

4press

Συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στη Σέριφο: «Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει η κόλαση» (vid)

4press