Συνεντεύξεις

Φλώρινα: Μοναδικές εικόνες – Πάγωσε η λίμνη Πετρών στο Αμύνταιο

Η θερμοκρασία στη Φλώρινα έχει πέσει στους -15 βαθμούς Κελσίου.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επιμένει, με τη θερμοκρασία στη Φλώρινα να έχει πέσει στους -15 βαθμούς Κελσίου. Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι συνηθισμένοι σε χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια, ωστόσο ακόμα και για αυτούς η κατάσταση είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην πόλη της Φλώρινας το θερμόμετρο έδειξε -9 βαθμούς κελσίου ενώ σε πολλές περιοχές έφτασε και τους -15 κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Απίστευτες εικόνες

Μία πανέμορφη εικόνα αντικρίζει κανείς στην περιοχή των Πετρών Αμυνταίου με τη Λίμνη, που έχει το σχήμα καρδιάς, να έχει παγώσει από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή τις ημέρες αυτές με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να μαίνεται.

Ο πάγος που έχει συγκεντρωθεί πάνω από το νερό της λίμνης σε συνδυασμό με τα χιονισμένα ορεινά σημεία της περιοχής και τον αρχαιολογικό χώρο δίνει μία ιδιαίτερη και χαρακτηριστική ομορφιά στη λίμνη και στην ευρύτερη περιοχή προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών.  

Related posts

Ο νεαρός γιατρός παίζει μουσική με την κιθάρα στο τραυματισμένο κουταβάκι & γίνεται viral

4press

Ιωάννης Πετρόπουλος : “Θα εργαστώ με συνέπεια και υπευθυνότητα για το μέλλον του τόπου μας”

4press

Για το coaching και τις γλωσσικές διαταραχές μίλησε η λογοθεραπεύτρια Χαρά Αναστασοπούλου – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

4press