Ειδήσεις

Αναχωρεί το πρωί από το Λιμάνι το δεύτερο κύμα ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

Από το λιμάνι της Πάτρας αναχώρησε νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία, σήμερα το πρωί .

Από το λιμάνι της Πάτρας αναχωρεί η νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Την πανελλαδική προσπάθεια για την συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Τουρκία και την Συρία συντονίζει ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η νέα αποστολή αφορά σε τέσσερα (4) κοντέινερ που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης συνολικού βάρους 50 τόνων. Πρόκειται για υλικό που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμοι της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς, της Κοζάνης καθώς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Related posts

Πρώην Δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα τοίχους του Δημοτικού Συμβουλίου

4press

ΠΑΤΡΑ: ΕΔΕ για το θάνατο της 27χρονης Δώρας

4press

Τσίπρας – Κασσελάκης αναμετρώνται με προτάσεις για την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

4press