Fashion & Shopping

Cappuccino: Είναι το νέο χρώμα για τα μαλλιά που θα δεις παντού το 2023

Η απόχρωση Cappuccino είναι εκείνη που θα γίνε must για όλες τις καστανές κι τις μελαχρινές φέτος την άνοιξη. Αν θέλεις μία αλλαγή με πιο φωτεινά μαλλιά τώρα που ανοίγει ο καιρός αύτη η απόχρωση είναι τόσο κολακευτική και chic χωρίς να είναι έντονη.

Αν ψάχνεις για ένα νέο χρώμα μαλλιών για να δοκιμάσεις φέτος, το μελαχρινό φαίνεται να είναι το «it» χρώμα μαλλιών μέχρι στιγμής φέτος- με όλους, από τη Zendaya μέχρι τη Hailey Bieber και την Kaley Cuoco, να έχουν ανταλλάξει πρόσφατα τις χαρακτηριστικές τους αποχρώσεις με ένα μελαχρινό χρώμα μαλλιών. Αυτά τα «Cappuccino» μαλλιά είναι μόδα, τους βλέπουμε σε διασημότητες με διάφορες υφές μαλλιών, και επίσης κολακεύουν πολλούς τόνους δέρματος. 

Με αυτό το δεδομένο, ακούσαμε τις απόψεις από επαγγελματίες κομμωτές για να μάθουμε περισσότερα για αύτη τη μοντέρνα ανοιχτή καστανή απόχρωση. Διάβασε παρακάτω για συμβουλές, προτάσεις.   

PIN IT

 Cappuccino Hair  

«Τα μαλλιά στην αποχρώση Cappuccino», λέει η Baum, είναι μια ζεστή μελαχρινή βάση με μια απαλή καραμελένια απόχρωση. Όπως ένας καφές καπουτσίνο, αυτό το ανοιχτό προς μεσαίο καστανό χρώμα μαλλιών έχει μια πλούσια καστανή βάση και πινελιές από χρυσό καστανό. Είναι μια πιο φωτεινή εκδοχή του καστανού που πλησιάζει την απόχρωση της μόκας αλλά με την ίδια ώθηση διάστασης, χάρη στο balayage. Δεν είναι περίεργο που αυτή η απόχρωση μαλλιών είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων αυτή τη στιγμή! «Ορισμένες διασημότητες με μαλλιά στην απόχρωση cappuccino περιλαμβάνουν τη Hailey Beiber, μια νεαρή Jane Birkin και την Camila Morrone», συνεχίζει.   

Τι κάνει αυτό το χρώμα τόσο κολακευτικό; Η Baum εξηγεί ότι είναι επειδή «τονίζει πραγματικά τη ζεστασιά που υπάρχει ήδη στα μαλλιά τους. Αυτό το χρώμα είναι εξαιρετικά φυσικό και χαμηλής συντήρησης. Με αποτέλεσμα να το νιώθεις πραγματικά πλούσιο και αβίαστο».  Όταν ζητήσεις από τον κομμωτή σου για τη συγκεκριμένη απόχρωση, να ζητήσεις ένα «διακριτικό άνοιγμα με μια ζεστή καραμελένια απόχρωση». Ωραία! 

Και όσον αφορά τη συντήρηση, σου συνιστούμε να χρησιμοποιείς τακτικά μπλε σαμπουάν. Η Rawlings λέει: «Το μπλε σαμπουάν είναι καλύτερο για τις μελαχρινές με ανταύγειες, σε αντίθεση με τα μωβ σαμπουάν λόγω των τύπων με χρώμα κοβαλτίου που είναι αποτελεσματικές στη διατήρηση των σκούρων ανταύγειων στα μαλλιά». 

«Αν σκεφτούμε το χρωματολόγιο των βάφων για τα μαλλιά, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το μπλε σαμπουάν μπορεί να λειτουργήσει για το ανεπιθύμητο πορτοκαλί στα μαλλιά», εξηγεί η Mazzei. «Το μπλε και το πορτοκαλί είναι αντίθετα στον χρωματικό τροχό, οπότε αντιδρούν ή εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Το ίδιο ισχύει και για το ανεπιθύμητο κίτρινο. Το μοβ είναι το αντίθετο του κίτρινου στον χρωματικό κύκλο, οπότε επίσης εξουδετερώνουν το ένα το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο ένα σαμπουάν που αποδίδει χρώμα είναι σε θέση να τονώσει τις ανταύγειες σας, εξουδετερώνοντας την ανεπιθύμητη απόχρωση».  

«Κάποια μπρούτζινη απόχρωση είναι αναπόφευκτη όταν τονίζεις τα μελαχρινά μαλλιά σου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φορά που φωτίζουμε τα μαλλιά μας, εκθέτουμε τη ζεστασιά. Ο κομμωτής σου θα μετριάσει αυτή τη ζεστασιά στο κομμωτήριο για να φτάσεις στην επιθυμητή απόχρωση. Η χρήση ενός σαμπουάν που εναποθέτει ημιμόνιμο χρώμα στο ντους θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον τόνο του κομμωτηρίου και να μην γίνει το χρώμα σου ορειχάλκινο», συνεχίζει η Mazzei. Είναι σημαντικό αν οι ανταύγειες σου είναι ανοιχτόχρωμες ξανθές ή πλατινέ να μην χρησιμοποιήεις μπλε σαμπουάν, καθώς αυτό πιθανότατα θα μετατρέψει τις ανταύγειες σου σε μπλε και δεν θα είναι το αποτέλεσμα που αναζητάς». Υπάρχουν πολλά μπλε σαμπουάν εκεί έξω που είναι ενισχυμένα με μπλε χρωστικές ουσίες που μπορούν να διατηρήσουν τις υπέροχες καραμελένιες ανταύγειες balayage, ώστε να διατηρήσεις τα μαλλιά σου στην απόχρωση καπουτσίνο φρέσκα! 

Related posts

18 ιδέες διακόσμησης για ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα (φώτο)

4press

Αυτή είναι η νέα hot τάση στα πλεκτά για το 2020!

4press

Τα puffer jackets που θα μας κρατήσουν ζεστές & κομψές τον φετινό χειμώνα – Σε υπέροχα χρώματα & σχέδια (φωτό)

4press