Δυτική Ελλάδα Επικαιρότητα

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: “Ξανασυστηνόμαστε με έργα”- Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέδωσε 28σελίδη εφημερίδα

«Έργα με υπογραφή» έκανε διαχρονικά και δεσμεύεται να κάνει για τους δημότες της Δυτικής Αχαΐας ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Από σήμερα, σε κάθε χωριό, σημείο συνάντησης και χώρους δουλειάς, κυκλοφορεί 28σέλιδη εφημερίδα με τα έργα και τις ημέρες του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ως Δημάρχου Ωλενίας και Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας σε σχέση με τη Δυτική Αχαΐα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε:

«Hρθε η ώρα να συναντηθούμε στα μέρη που γνωριστήκαμε.

Hρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, να θυμηθούμε τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί τις προηγούμενες τετραετίες, αλλά και να σχεδιάσουμε με ρεαλισμό για τα όσα θέλουμε να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Αποτελεί πραγματικότητα και κοινή παραδοχή της κοινωνίας της Δυτικής Αχαΐας πως είναι ευδιάκριτη η παύση της προόδου στον τόπο μας, αλλά και πως ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση.
Η Δυτική Αχαΐα οφείλει στην ιστορία της και τους ανθρώπους της να μεγαλώσει, να εκμεταλλευτεί κάθε προνόμιό της και να διεκδικήσει το ρόλο πρωταγωνιστή που της αξίζει. Σε κάθε καφενείο, σε κάθε σημείο εστίασης, σε χώρους δουλειάς, σε γήπεδα, σε υπηρεσίες ήρθε η ώρα να θυμηθούμε όσα μαζί δημιουργήσαμε.

Αυτός ο τόπος ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι του εαυτού μου. Η απόδειξη είναι παντού γύρω μας. Η απόδειξη βρίσκεται στα έργα της Ωλενίας που σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια των τριών θητειών μας. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τη σύγχρονη κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας φανερώνεται σε κάθε έργο που σχεδιάσαμε και εκτελέσαμε κατά τη θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας. Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος εξακολουθεί να φανερώνει τον χειρότερό του εαυτό.

Με μια θλιβερή και υβριστική ανακοίνωση λασπολογεί εναντίον μου προσωπικά, προσπαθώντας να «κατεβάσει» τον διάλογο στο δικό του επίπεδο. Φυσικά και δεν απαντά στο ερώτημα «γιατί θεωρεί την Κάτω Αχαΐα κεφαλοχώρι;. Εμείς δεν τον ακολουθούμε σε αυτή τη τακτική. Απαντάμε με το έργο μας. Ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί πολύ απλά δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο. Σε 28 σελίδες περιλαμβάνονται μόνο ορισμένα από τα σημαντικά έργα που εκτελέστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στη Δυτική Αχαΐα.

Eτσι θα πορευτούμε και στα επόμενα πέντε χρόνια. Μαζί με τους συμπολίτες μου στη Δυτική Αχαΐα θα δώσουμε νέα πνοή σε αυτόν τον τόπο. Και αυτό είναι δέσμευση»!

Διαβάστε την εφημερίδα εδώ

Related posts

ΣΑΤΑ: Πορεία διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες ταξί – Τι ζητούν

4press

Καταδίωξη των τριών Ρομά που χτύπησαν ανήλικο στην οδό Ευβοίας

4press

Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι

4press