Ανοιχτές Σελίδες

Πανεπιστήμιο Πατρών: Με «Θερμή» υποδοχή στους μεταπτυχιακούς φοιτητές στην «Αγωγή Υγείας»

Το  Διατμηματικό Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Αγωγή Υγείας» Master of Science (MScin “Health Education, των Τμημάτων  Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών,  υποδέχτηκε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του με ένα θερμό καλωσόρισμα στο γνωστό κατάστημα του Ρίο, Distinto την Παρασκευή 17 Μαρτίου.
Με τον πιο ζεστό τρόπο και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γιορτινή βραδιά γνωριμίας φοιτητών και καθηγητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην «Αγωγή Υγείας» .

Κατά τη διάρκεια της όμορφης αυτής γιορτής δόθηκε η δυνατότητα στους φοιτητές, οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, να γνωριστούν με τους καθηγητές τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν.

Το παρόν έδωσε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κος. Χρήστος Μπούρας. Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, ο Επ. καθηγητής Γενικής Ιατρικής κΠαναγιώτης Πλώτας, αφού ευχαρίστησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, τα μέλη της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών, τους καθηγητές  και τους φοιτητές για την παρουσία τους, ευχήθηκε καλή αρχή σε όλους τονίζοντας ότι η εκπαίδευση δεν είναι μόνο στείρα μεταφορά γνώσεων αλλά, κυρίως, η πνευματική, η νοητική, η συναισθηματική και η αισθητική καλλιέργεια του ανθρώπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Επιτροπής Προγραμμάτων Σπουδών, καθηγητές κ. Γεώργιος Νικολάου , κ. Γεώργιος Σταμέλος και κ. Νικόλαος Τρίμμης, οι διδάσκοντες του Προγράμματος κα. Σταυρούλα Γεωργοπούλου (Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας) , οι καθηγητές κα. Ελένη Γελαστοπούλου,  κ. Κάτσανος Κωνσταντίνος,  κα.Λαγκαδινού Μαρία,  κα. Φρούντα Μαρία,  κ. Αργυράτος Ευθύμιος (εικαστικός), κα. Παρτσαλάκη Ιωάννα (Διατροφολόγος) , κα Μαρία Γαριού (Σύμβουλος Εκπαίδευσης) και ο Γραμματέας του Επισπεύδοντος Τμήματος Εμ. Αποστολάκης.

Η επιτυχημένη εκδήλωση έγινε και σε ευχάριστη, φιλική ατμόσφαιρα!

Related posts

Στις “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ο Παγκσομίου φήμης καθηγητής Χειρουργικής Ανδρέας Τζάκης

4press

Στις “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ο καθηγητής της Παιδοψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Γεράσιμος Κολαίτης

4press

Πάτρα: Στην τύχη της έχει αφεθεί η πλατεία Μεταμόρφωσης Σωτήρος – Γέμισε με χόρτα και εγκυμονεί κινδύνους!

4press