Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς θα παρουσιάσει το όραμά του για την Πάτρα σε μία ανοικτή προεκλογική ομιλία που θα δοθεί σημερα Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Royal–Παλαιό Πτωχοκομείο, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Ο επικεφαλής του #σπιράλ πρόκειται να μιλήσει «για την Πάτρα τού αύριο»και η δημοτική παράταξη απευθύνει δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή των Πατρινών στην εκδήλωση.
Θα παρουσιαστούν όλοι οι άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης, όπως προέκυψαν μετά από επίμονητετραετή δουλειά και επεξεργασία,μέσα από τις πολυμελείς ομάδες εργασίας που διαθέτει το σπιράλ: #Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Κοινωνία, #Οικονομία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υποδομές, #Εθελοντισμός και #Νεολαία.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πολιτική Γραμματεία και όλα τα μέλη του απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς για την σημερινή εκδήλωση.
Σας περιμένουμε!!
