Ειδήσεις

Πάτρα: Άνοιξαν τη μηχανή του αυτοκινήτου και έπαθαν πλάκα – ΦΩΤΟ

Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού οδηγού Ι/Χ οχήματος  προέβησαν, απογευματινές ώρες της 18-01-2019, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και συγκεκριμένα από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα σε Ι/Χ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο οδηγός του  να μεταφέρει εντός του χώρου του κινητήρα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη έναν (01) αλλοδαπό.

Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500,00) Ευρώ και το ανωτέρω Ι/Χ όχημα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της A’ Ανακρίτριας Πάτρας.

Related posts

Μεσσηνία: Ζημιές σε ελαιοκαλλιέργειες προκάλεσε η χαλαζόπτωση της Παρασκευής

4press

Σφαγή στο Ελ Πάσο: Ο Χουάν έκανε το σώμα του “ασπίδα” για να σώσει την γυναίκα του – Η Τζόρνταν σκοτώθηκε για να ζήσει το μωρό της (φώτο-βίντεο) – Οι συγκλονιστικές ιστορίες πίσω από την τραγωδία

4press

Αλμα του καρκίνου έως το 2050

4press

Leave a Comment