Μουσικά Άρθρα Συνεντεύξεις

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την κάτω Αχαΐα μαγεύει με τη φωνή του! Συνέντευξη στη 4press

O ταλαντούχος Αχαιός τραγουδιστής Χρήστος Αδαμόπουλος που ξεχώρισε στο Χ-Factor με την συμμετοχή του το 2022 φθάνοντας στον τελικό του διαγωνιστικού talent show του Mega τερματίζοντας στην τέταρτη θέση κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση. Το χειμώνα ήταν στην ίδια σκηνή με τον Πλούταρχο και την Πάολα, ενώ μαθαίνουμε ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για το καλοκαίρι…Μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press και στην Άντυ Μαγνησαλή τόνισε ότι η μουσική είναι αυτό που τον γεμίζει και αγαπά και θα είναι πάντα στη ζωή του!

Πότε αποφάσισες ότι θες να ασχοληθείς με τη μουσική;

Από πολύ μικρή ηλικία αντιλήφθηκα ένα πιθανό ταλέντο στην μουσική και το τραγούδι κάτι που παράλληλα με γέμιζε κιόλας . Έβαλα στόχο να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ καθώς η ζωή είναι μικρή για να κάνουμε κάτι το οποίο δεν μας γεμίζει και μας καταπιέζει .

Εκτός της μουσικής έχεις ασχοληθεί με κάτι άλλο;

 Τελείωσα το σχολείο και σπούδασα οικονομικά στην πατρα. Μου αρέσει πολύ το μπασκετ κ ο αθλητισμός κ όσο μπορώ είμαι πάντα ενεργός σε αυτά . Έχω παίξει και σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν και μακάρι να μπορούσα να το ξανακάνω μελλοντικά .

Εκτός του τραγουδιού τι άλλες μουσικές αναζητήσεις είχες έως τώρα;

Ήμουν για χρόνια στο δημοτικό ωδείο Πατρών όπου παρακολούθησα εκεί μαθήματα σολφεζ και αρμονίας καθώς ήμουν και μέρος και της δημοτικής χορωδίας εκεί . Έχω κάνει μαθήματα κιθάρας καθώς παίζω επίσης και βιολοντσέλο .

Πως σου φάνηκε η συμμετοχή σου στο παιχνίδι;

Αυτό που κρατάω είναι ότι έδειξα τον χαρακτήρα μου όσο μπορούσα πέρα από το τραγουδιστικό. Πήγα όσο καλύτερα μπόρεσα κ είμαι υπερήφανος για αυτό . Αποκόμισα αρκετά. Τα κυριότερα από αυτά ;;; Φιλίες και εμπειρίες .

Θα συμβούλευες κάποιον να πάει ;

Παλαιότερα θα έλεγα όχι . Αλλά είναι φοβερή εμπειρία και χρειαζόμαστε τέτοιες στη ζωή μας . Ο καθένας μπορεί να πάει αρκεί να είναι ο εαυτός του 100% κ σίγουρα να μην το δει παραπάνω σοβαρά από όσο πρέπει όλο αυτό.

Πως ήταν η φετινή χρόνια επαγγελματικά ;;

Φέτος για πρώτη φορά ήμουν σε ένα μεγάλο και ιστορικό μαγαζί το fever όπου και μάζεψα πολλές εμπειρίες όπου ήταν και το ζητούμενο . Ήταν ένα πρώτο καλό βήμα και σίγουρα δεν θα μείνω μόνο εκεί . Έρχονται πολλά και όμορφα πράγματα .

Τι εύχεσαι στον εαυτό σου επαγγελματικά και προσωπικά από εδώ και πέρα ;

Προσωπικά εύχομαι υγεία και ηρεμία που είναι τα πρέποντα για να μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που επιθυμώ και αγαπώ . Επαγγελματικά εύχομαι να φτάσω εκεί που επιβάλλει η λογική μου και εύχομαι να συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος μέσα μου γιατί ο χώρος αυτός είναι αρκετά δύσκολος όπως κ η ίδια η ζωή άλλωστε .

Related posts

Στο “ΠΡΟΦΙΛ” ο Ζώης Τζούδας – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

4press

Το παραδοσιακό συγκρότημα Γκιντικι το Σάββατο 30 Ιουλίου στον Αλισσό

4press

Κατάφωρη αδικία και άνιση μεταχείριση εις βάρος εργαζόμενης με αναπηρία σε δομή

4press