Μουσικά Άρθρα

Πάτρα: Live των Πυξ Λαξ στις 31 Μαΐου 2023 στα Παλαιά Σφαγεία

Οι διαφημιστικές αφίσες έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης εδώ και μέρες και προαναγγέλλουν πως την Τετάρτη 31/5/2023 στις 20:30 οι Πυξ Λαξ θα είναι στην Πάτρα στο πλαίσιο της περιοδείας τους για το καλοκαίρι 2023 για μία μοναδική ζωντανή μουσική εμφάνιση στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων 84.

Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2023.

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ (Μπάμπης Στόκας, Φίλιππος Πλιάτσικας), ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να συγκινούν χιλιάδες ανθρώπους, νέους και μεγαλύτερους.

Related posts

Κωστής Μαραβέγιας στο in: «Η μουσική είναι πλασμένη από θάλασσα», λέει και μας καλεί στο beach party του

4press

Κλασική Μουσική: Το όπλο μας ενάντια στην καραντίνα – Γράφει η Μαριλένα Καλογεράκη

4press

Βιβλιοπαρουσίαση στην «Cantelena»

4press