Ειδήσεις

Σάκης Αρναούτογλου: Πάνω από 40°C μέχρι την Πέμπτη -«Δροσίζει» με… 38άρια από την Παρασκευή

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
Η θερμοκρασία ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ με μια μόνο ματιά!

Φίλες και φίλοι!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικο ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!!».

Νωρίτερα, η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, παρουσιάζοντας την εξέλιξη του καύσωνα.

Αναλυτικά

Την Παρασκευή 21-7 οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φθάσουν:
Α. Στην Ήπειρο και στη Μακεδονία τους 38 με 40 και κατά τόπους στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Β. Στη Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο τους 40 με 42 και κατά τόπους στη Θεσσαλία τους 43 με 44 βαθμούς Κελσίου.

Γ. Στα νησιά του Ιονίου, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Δ. Στη Θράκη, στην Κρήτη και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Εκπαίδευση στις ΗΠΑ για τους Έλληνες δασοκομάντο

4press

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Η θόλωση της διάνοιας και η σίγηση καλά κρατουν στην αντιπολίτευση

4press

Ο Αχαιός Ιωάννης Κουτσοδήμας αποφοίτησε από την Ευελπίδων

4press