Δυτική Ελλάδα

Πύργος: Ζευγάρι 95 και 103 ετών «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων λεπτών

Πρώτα πέθανε η γυναίκα και μετά ο σύζυγός της – Απέκτησαν πέντε παιδιά και έξι εγγόνια

Με διαφορά μόλις λίγων λεπτών της ώρας, έφυγαν χθες από τη ζωή ο Γιώργος, ηλικίας 103 ετών και η Ασήμω, ηλικίας 95 ετών, στον Πύργο.

Πρώτα έφυγε η 95χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και 40 περίπου λεπτά αργότερα έφυγε και ο σύζυγός της, σαν να αισθάνθηκε την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς κοινής ζωής τους, απέκτησαν πέντε παιδιά και έξι εγγόνια και ήταν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

Related posts

Ημερίδα: «Η Ευρεσιτεχνία σε Εθνικό και Διεθνές Επίπεδο. Δυνατότητες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

4press

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες -Σε ποια σημεία υπάρχουν μπλόκα

4press

Αυξημένος κατά 19% ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2024 – Ν. Φαρμάκης: «Αύξηση έργου και πόροι ωφέλιμοι για την κοινωνία»

4press