Social Media Δυτική Ελλάδα Τοπικές Κοινότητες

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στα Καραμεσιναίικα  ο Φ. Ζαΐμης– Κοντά στους υποψήφιους Δημάρχους για μια εποικοδομητική συνεργασία


Την αμέριστη αγάπη του κόσμου εισέπραξε και τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Αντιπεριεφεριάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Καραμεσιναίικα Δυτικής Αχαΐας κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μεταμόρφωσης  Σωτήρος». Ο Φωκίωνας Ζαΐμης χαιρέτησε « θερμά»  τους δύο υποψήφιους  Δημάρχους Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και Γρηγόρη Αλεξόπουλο που παρήσταντο αλλά και τους εκπροσώπους του Φίλιππα Λιάκου καθώς, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ουκ ολίγες φορές, ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης με τον δεύτερο πρέπει να συνεργάζονται χωρίς χρώματα, παρωπίδες ή άλλο  συμφέρον για το καλό του κάθε τόπου.  Ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη πιστεύει ότι η ευγενής άμιλλα είναι το βασικό κίνητρο προόδου και η όποια εκλογική «μάχη» θα πρέπει να γίνεται με πολιτικό πολιτισμό και μοναδικό στόχο την ευημερία κάθε τόπου. Ο κ. Ζαΐμης εν όψει και της προεκλογικής περιόδου επισκέπτεται πολλά χωριά της Δυτικής Αχαΐας, καθώς, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του, η σκέψη κάθε πολίτη είναι η δύναμη κάθε Αρχής για ένα καλύτερο μέλλον.

Related posts

Σε Κωνσταντοπούλειο και Άσυλο Ανιάτων ο Πέτρος Ψωμάς

4press

Δήμητρης Μπαρμπούνης: Επίσκεψη στο “Εντελβάις”

4press

Φ. Ζαΐμης: «Ισχυροποιήσαμε τη θέση μας ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, συμβάλλουμε στη προώθηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας – της Μακροπεριφέρειας Μεσογείου για την ειρήνη και την ευημερία»

4press