Χωρίς κατηγορία

Υποψήφιος ο Λευτέρης Πανταζής στον ίδιο συνδυασμό και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος

Υποψηφιότητα έκπληξή στις επερχόμενες εκλογές. Πού θα είναι υποψήφιος ο δημοφιλής τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής.

Είναι γεγονός! Ο Λευτέρης Πανταζής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού, και έτσι στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

O Λευτέρης Πανταζής (το πραγματικό όνομα του είναι Λευτέρης Παγκοζίδης)γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 και θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν (πρώην Σοβιετική Ένωση) από γονείς της Ελληνικής ποντιακής κοινότητας της ΕΣΣΔ.

Και Πανταζής και Κονιτόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον νυν δήμαρχο Αχαρνών θα είναι υποψήφιος και ο γνωστός τραγουδιστής, Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Related posts

Πωλητήριο για το τζιπ του στρατηγού Tζορτζ Πάτον (pics)

4press

FT: Τα στελέχη της Κομισιόν φοβούνται κυβερνοκατασκοπεία -Με laptop και κινητά «μίας χρήσης» στις ΗΠΑ

4press

Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

4press

Leave a Comment