Social Media

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Χάρη Θεοχάρη

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη είχε η Αννα Μαστοράκου, με την ιδιότητα της προέδρου της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ, μόνιμου μέλος του συντονιστικού οργάνου του ιδιωτικού διαγνωστικού τομέα της ΠΦΥ.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα ζωτικής σημασίας για τη στήριξη των υπηρεσιών ΠΦΥ στη χώρα μας. Καταρχήν, η αύξηση του προϋπολογισμού για την ΠΦΥ και των αποζημιώσεων του ιατρικού έργου και των διαγνωστικών εξετάσεων. Ακολούθως το θέμα της διαγραφής των δυσβάσταχτων καταλογισμών clawback στα διαγνωστικά εργαστήρια και στους συμβεβλημένους κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς ΕΟΠΥΥ. Και τέλος, η αναλογικότητα του προϋπολογισμού του δημόσιου-ιδιωτικού τομέα ανάλογα με τους δείκτες εξυπηρέτησης των πολιτών ανά Νομό.

Ο Υπουργός έδειξε πλήρη κατανόηση για τις συνέπειες της υποχρηματοδότησης στην ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα επιδιώξει σε συνεργασία με τους συναρμόδιους Υπουργούς, τη ρεαλιστική χρηματοδοτική αναπροσαρμογή, βάσει της ζήτησης υπηρεσιών υγείας.

Η Αννα Μαστοράκου συνεχίζει σταθερά, μέσα από τις θεσμικές της ιδιότητες στον χώρο της Υγείας, να αγωνίζεται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και πρόληψης στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, συνεχίζει με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς και τον προεκλογικό της αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Related posts

Τρέξιμο: Η συνταγή της επιτυχίας για πρωινές προπονήσεις

4press

Η πρώτη αντίδραση του Μητροπολίτη Πατρών για την απόφαση του ΣτΕ για τα ομόφυλα ζευγάρια

4press

Μαρία Συρεγγέλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή της – «Οι θέσεις δεν μας ανήκουν, δεν είναι για πάντα»

4press