Δυτική Ελλάδα

Οικονομόπουλος: Έδωσε όλη την αμοιβή του από την συναυλία στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς (vid)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες (13/9) στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, για να απολαύσει από κοντά τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν το φετινό καλοκαίρι στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, αποθεώθηκε από το κοινό.

Ο τραγουδιστής τραγούδησε συνολικά τρεις ώρες, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του, μέχρι και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες. Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, μετα την κακοκαιρία Daniel, που κόστισε τη ζωή σε 16 μέχρι στιγμής ανθρώπους και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές, ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μια πολύ ωραία κίνηση.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε το ποσό της αμοιβής του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία. Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει κατευθείαν στη Θεσσαλία».

Related posts

Αχαΐα: Σχέδια των δήμων για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα  

4press

Παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού μέσω drone (ΣμηΕΑ/UAV) μέσω του ευρωπαϊκού Έργου – «Air4HEALTH»

4press

Aττική: 5.000 ευρώ πάνω το ετήσιο κόστος ζωής από τη Δυτική Ελλάδα

4press