Επικαιρότητα

Πάτρα: Ξέχασαν 4χρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Ένα παιδί 4 ετών έμεινε μόνο του, σύμφωνα με καταγγελία γονέα, μέσα στο σχολικό λεωφορείο που το μετέφερε στο νηπιαγωγείο του, στην Πάτρα.

 Το παιδί φοιτά στο Πειραματικό Νηπιαγωγείο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Καστρίτσι ενώ το δρομολόγιο εκτελεί υπεραστικό των ΚΤΕΛ Αχαΐας. Σύμφωνα  με όσα υποστηρίζουν οι γονείς αφού το σχολικό συγκέντρωσε τα παιδιά από τα προγραμματισμένα σημεία παραλαβής, τα μετέφερε στο σχολείο. Όμως το 4χρονο κοριτσάκι αποκοιμήθηκε και κανείς δεν κατάλαβε ότι παρέμεινε στο σχολικό.

Το λεωφορείο παρέμεινε σταθμευμένο  ενώ όταν το κοριτσάκι ξύπνησε και κατάλαβε ότι ήταν μόνο κλεισμένο στο σχολικό άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα που ενημέρωσε το σχολείο και τις αρχές ενώ ο οδηγός έσπευσε αμέσως να ανοίξει τις πόρτες για να βγει το παιδί.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Νίκος Κλάδης, ο οποίος δήλωσε ότι έχει γίνει έγγραφη αναφορά από την προϊστάμενη του νηπιαγωγείου ανέφερε για το περιστατικό: «Το παιδί έμεινε στο σχολικό για περίπου μισή ώρα και ευτυχώς, το φύλαξε ο Θεός που δεν έμεινε περισσότερο, ώστε να έχουμε άλλες συνέπειες».

Related posts

Γλυκά Νερά: Aνατρεπτικές εξελίξεις

4press

Δολοφονία Καρολάιν με υποκρισία του πιλότου -δολοφόνου

4press

Ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων σε 6 βήματα και σε 1 μέρα

4press