Εκλογές 2023

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ -ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Σβόλη “Πάτρα Ενωμένη” προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος όπως όλη η αντιπολίτευση του Δήμου Πατρέων για την έκβαση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς  ενισχύθηκαν στο δικαστικό τους αγώνα με σοβαρές νομικές αναδιατυπώσεις υπέρ τους.

Μετά από μια έντονη αντιπαράθεση πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας με 20-0 υπέρ των εργαζομένων της Κοινωφελούς. Ο κ Πελετίδης αναγκάστηκε να απέχει από την ψηφοφορία  για να αποφύγει την μετωπική αντιπαράθεση με τις 800 οικογένειες εργαζομένων. Μάλιστα εξέδωσε μακροσκελή απολογητική ανακοίνωση φοβούμενος τις διοικητικές συνέπειες της συνεχούς άρνησης του να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το πρωί αναμένεται να υπάρξει η απόφαση του Πρωτοδικείου Λασιθίου για την αναβολή εκδίκασης των 426 από τους 589 κάτι που θα τους δώσει παράταση εργασίας μέχρι την Άνοιξη του 2024 και την Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη θα γίνει η μεγάλη μάχη στο Πρωτοδικείο Αθηνών για τους 253 αιτούντες των 3 ομάδων. Ακολούθως την 1η Νοεμβρίου θα δοθεί παράταση και στους υπόλοιπους.

Το θέμα αυτό απασχόλησε ως γνωστό πολλές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο με απανωτές αντιπαραθέσεις που προέκυψαν από την ακαμψία του κ Πελετίδη να αποδεχτεί και να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Προσωπικά θα είμαι παρών σε όλες τις δίκες ως μάρτυρας εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και υπέρ των αιτημάτων των εργαζομένων είτε οι δίκες γίνουν στην Κρήτη Νεάπολη Λασιθίου και Ρέθυμνο,  είτε στην Αθήνα και την Πάτρα. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης. 

Related posts

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων Θάνος Δούρος στη 4press

4press

Ναι στη συνέργεια όχι στις μικροκομματικές σκοπιμότητες

4press

Ρήγας Θανασάς: Θέλω να φέρουμε ζωή στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας

4press