Συνεντεύξεις Τοπικές Κοινότητες

Δραστήριος ο Σύλλογος Γονέων του 51ου Δημοτικού Σχολείου και 24ου Νηπιαγωγείου Πατρών -Δείτε νέες παρεμβάσεις!

Ιδιαίτερα δραστήριος και παραγωγικός για τα παιδιά είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 51ου Δημοτικού Σχολείου και 24ου Νηπιαγωγείου Πατρών, o οποίος συνεργάζεται σε πολλά θέματα και με τους δασκάλους. Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έγινε επισκευή και βάψιμο του πατώματος του αμφιθεάτρου, καθώς επίσης επισκευή και καθαρισμός των σιδηροδρόμων και κουρτινών αυτού.

Επίσης, θέλοντας να δώσουν χρώμα και χαρά στους μαθητές, για ένα όμορφο σχολικό περιβάλλον, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου προχώρησαν στο βάψιμο των κερκίδων του σχολείου.

Μια από τις πιο όμορφες παρεμβάσεις ήταν η παιδική χαρά, για να μπορούν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, στο διάλειμμα τους να παίζουν και να χαίρονται με τους συμμαθητές τους, με μια παιδική χαρά που λίγα σχολεία έχουν στη διάθεσή τους στο προαύλιο χώρο.

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν ο απαραίτητος καθαρισμός, τοποθετήθηκε γεωύφασμα για την αποτροπή χορταριων, και τέλος έγινε επίστρωση με κατάλληλο χαλίκι σε όλο το τμήμα της.

Η 4press εύχεται στο δραστήριο σύλλογο, στους δασκάλους, και σε όλους τους γονείς που βοηθούν να συνεχίσουν το έργο προσφοράς που έχουν ξεκινήσει, το οποίο είναι συγκινητικό την εποχή μας, που όλοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά…

Related posts

“Όνειρα χειρός”: Ένα ξεχωριστό κατάστημα με είδη δώρων, σουβενίρ και παιχνίδια στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων

4press

Ι. Κοντογιάννης: «Έχουμε τα ασφαλέστερα και πιο δοκιμασμένα εμβόλια από ποτέ»

4press

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνου στο 3ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας και στο Δημοτικό Σχολείο Σαγαιϊκων

4press