Επικαιρότητα

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν με τις δύο αμερικανίδες που απελευθέρωσε η Χαμάς

«Θα λάβετε την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ μέχρι να συνέλθετε από το τραυματικό γεγονός» είπε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τις δύο αμερικανίδες που απελευθέρωσε η Χαμάς.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τζούντιθ και τη Νάταλι Ράναν, μητέρα και κόρη 59 και 17 ετών αντίστοιχα, κατόπιν της απελευθέρωσης τους από τη Χαμάς μετά από δύο εβδομάδες αιχμαλωσίας, αναφέρει ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν «τους μετέφερε ότι θα έχουν την πλήρη υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης καθώς θα αναρρώνουν από αυτή την τρομερή δοκιμασία», προσθέτει ο Λευκός Οίκος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία και με άλλα μέλη της οικογένειας Ραανάν.

Related posts

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: “Ξανασυστηνόμαστε με έργα”- Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέδωσε 28σελίδη εφημερίδα

4press

Γεωργαντάς: Κανένας αγρότης δεν θα μείνει ανυπεράσπιστος και αβοήθητος

4press

Αγρίνιο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 18χρονη Χαριτίνη -Είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο αδερφός της

4press