Δυτική Ελλάδα Μουσικά Άρθρα

Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» στο Πεκίνο


Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», ταξίδεψε από την Ελλάδα στο Πεκίνο για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών Κίνας-Χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ΧΚΑΕ) στις 22 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ζώνη και Δρόμος» και των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας και των Χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ήταν μία μοναδική εμπειρία για τον σύλλογο  που είναι πρεσβευτής των χωριών μας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Πρεσβεία που φρόντισε για την οργάνωση και την στήριξη της ελληνικής συμμετοχής. Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φωκίων Ζαΐμη, την βοηθό του Αγγελική Κωστοπούλου και την κ. Ειρήνη Αναστοπούλου.

Και τέλος τον κ. Κώστα Καμπέρο, τον κ. Στέφανο Λάζαρη και τον κ. Γιώργο Κωνσταντάρα για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου 

Ο πρόεδρος Δημήτριος Μπαρμπούνης 

Η γραμματέας Ιωάννα Κούρτη 

Related posts

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός οργανώνει δράση ενεργητικής προσέγγισης και υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

4press

σπιράλ: Ο Δημόσιος Χώρος και η περίπτωση της Πάτρας

4press

Εγκαίνια νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων

4press