Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον Υφυπουργό, Στ. Κελέτση για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης και τις υδατοκαλλιέργειες

Τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης και οι προοπτικές της υδατοκαλλιέργειας  στην Δυτική Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την  Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο  Κελέτση.

Πρόθεση του υπουργείου είναι τις επόμενες μέρες να έρθει σε διαβούλευση και τις επόμενες εβδομάδες  προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο  το οποίο θα  περιλαμβάνει  το νέο πλαίσιο  που θα διέπει  τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης  όπου θα επιλυθούν σημαντικά ζητήματα σε αγροτοκτηνοτροφικές περιοχές.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα και τις προοπτικές της  υδατοκαλλιέργειας  στην Περιφέρεια   ο αρμόδιος υφυπουργός επεσήμανε  ότι δημιουργείται μια  νέα πραγματικότητα για τον δυναμικό κλάδο της αγροτικής οικονομίας.

 Σε δηλώσεις του ο κ Βασιλόπουλος έπειτα από την συνάντηση τόνισε: «Το υπουργείο έχει αντιληφθεί ότι υπάρχουν ανοιχτά αγροτικά  ζητήματα και στη συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό διαπίστωσα ότι έχουν δρομολογηθεί λύσεις.»

Related posts

Επιδεινώνεται η κατάσταση της Άνγκελα Μέρκελ: Με κλειστά μάτια σε επίσημη τελετή – Αδυνατούσε να παραμείνει ήρεμη (φώτο-βίντεο)

4press

Συγκίνηση στο Σύνταγμα: Με Πόντιους Εύζωνες η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς

4press

ΠΑΤΡΑ: Εκλογές του εμπορικού συλλόγου και ποιοι εκλέγονται

4press