Τοπικές Κοινότητες

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Δίπλα στους κατοίκους των ορεινών οικισμών μας»

– Αυτοψία του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας  στις αναπλάσεις των Πορτών και του Σαντομερίου

      Αυτοψία στο έργο «Ανάπλαση των κέντρων των ιστορικών οικισμών Πορτών και Σαντομερίου» σήμερα (16/01/2024) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων Ανδρέα Μπουχέλο και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, παρουσία των Τοπικών Πρόεδρων και Συμβούλων των δύο Κοινοτήτων Δριμάλα Παναγιώτη, Γεωργαντά Δημήτρη και Διαμαντόπουλο Γιώργο.

      Ο κ. Αλεξόπουλος παρακολούθησε την πρόοδο των εργασιών και είχε συνάντηση με τον εργολάβο του έργου, στον οποίο επισήμανε την ανάγκη τήρησης των συμβατικών χρονοδιαγραμμάτων.

      «Ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και για την ελκυστικότητα αυτών των περιοχών, των Πορτών και του Σαντομερίου. Ο ορεινός όγκος μας με τους γραφικούς οικισμούς του και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα, η αξιοποίηση του οποίου είναι στρατηγική μας επιλογή», ανέφερε ο Δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Related posts

Μαθητές του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας για εργασιακή εμπειρία επισκέφθηκαν Πορτογαλία και Ισπανία

4press

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης  Paolo Bettini στη Δυτική Αχαΐα – Τιμήθηκε από το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο: Ο Paolo Betini πρεσβεύει τις αξίες του Ολυμπισμού

4press

Ελεύθερη διέλευση των αναπηρικών οχημάτων των δομών και των ιδρυμάτων ΑμεΑ από τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

4press