Ειδήσεις

Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει»

Στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει, δεν θα το επιτρέψουμε», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ έκανε λόγο για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσαν παιδιά για διασκέδαση.

«Κάποιοι τόσο θρασείς και επικίνδυνοι προέβησαν σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: iefimerida.gr – iefimerida.gr

Related posts

Χαλκιδική: Ένα χιλιόμετρο μακριά εντοπίστηκε το 2χρονο αγοράκι που εξαφανίστηκε στη Νικήτη

4press

ΠΑΤΡΑ: Οι δικηγόροι μπαίνουν μπροστά για να μην καταργηθεί η Νομική Σχολή – Πρωτοβουλία για εκδήλωση συντονισμού και αντίδρασης

4press

Aπεβίωσε ο Αντώνης Λιβάνης: Η εθνική αντίσταση, οι επιχειρήσεις και η φιλία με τον Ανδρέα Παπανδρέου Υπήρξε ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

4press