Στην πλατεία Συντάγματος παραμένουν οι αγρότες οι οποίοι έφτασαν την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας για το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.
Στην πρωτεύουσα έφτασαν πάνω από 8.000 αγρότες τους οποίους τους συνόδευαν περισσότερα από 150 τρακτέρ.
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται κανονικά αλλά με δυσκολία λόγω κίνησης, εκτός από τις οδούς Αμαλίας και Όθωνος που είναι κλειστές.
Πώς θα φύγουν τα τρακτέρ από την Αθήνα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αγρότες αναμένεται να αποχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο σημειώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, καθώς υπάρχουν ορισμένοι που ζητούν να παραμείνουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα μέχρι να απαντηθούν τα αιτήματά τους.
