ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματίας Αλμέιδα: Στη λίστα των υποψηφίων προπονητών της Λάτσιο, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Η Λάτσιο συνεχίζει με τον Τζοβάνι Μαρτουσιέλο στον πάγκο της μετά από την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι αλλά ψάχνει προπονητή για το καλοκαίρι 

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Λάτσιο ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και πως μέσα στη λίστα της υπάρχουν διάφορα ονόματα.

Όπως του Ιγκόρ Τούντορ, των Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σε αυτή τη λίστα φέρεται να είναι και το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των λατσιάλι ως ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «ο Αλμέιδα παρακολουθείται στενά από τη Λάτσιο και θα μπορούσε να ήταν μια καλή λύση».

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές φορές εκφράσει την επιθυμία να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2028 στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι παραιτήθηκε και τη θέση του έως το καλοκαίρι θα καλύψει ο Τζοβάνι Μαρτουσιέλο. 

Related posts

Παρτίζαν: Ομπράντοβιτς ως το 2026!

4press

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο αντίο στον Πάρη Δερμάνη

4press

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει ο Καρβαλιάλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

4press