Συνεντεύξεις

Ο φημισμένος “Ξενώνας Ζαχαράκης” σας περιμένει με πλούσια εδέσματα

Στο δήμο Ερυμάνθου βρίσκεται ο φημισμένος “Ξενώνας Ζαχαράκης” σας περιμένει σήμερα καθαρά Δευτέρα με πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα. Κυριολεκτικά μέσα στα έλατα. Tο τοπίο είναι εκπληκτικό! Ένας παραμυθένιος προορισμός, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και το παραδοσιακό φαγητό!


Ένα σύγχρονο συγκρότημα, που διαθέτει διαμερίσματα με πέτρινο τζάκι και μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου σερβίρονται αξέχαστες νοστιμιές. Επίσης, την 25η Μαρτίου θα σας περιμένει με παραδοσιακά πιάτα ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τριήμερο και να μείνετε στα όμορφα δωμάτια που διαθέτει!

Ο “Ξενώνας Ζαχαράκης” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που χτίστηκε με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία από όλα τα μέλη της οικογένειας Ζαχαράκη. Ο Ξενώνας μαζί με την Ταβέρνα βρίσκονται μέσα σε έναν ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων και εκτείνονται σε μια έκταση 1400 μέτρων συνολικά. Διαφήμισή τους ο ίδιος ο κόσμος. Οι εκατοντάδες επισκέπτες που προτιμούν την περιοχή για τις εξορμήσεις τους και τον ξενώνα για τη διαμονή τους. Η περιοχή της Τσαπουρνιάς είναι δημοφιλής προορισμός τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι που το κλίμα είναι δροσερό και υγιεινό, χωρίς υγρασία.

info

Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας – Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας. Μετά το χωριό Κομπηγάδι και πριν φτάσετε στη Βλασία θα στρίψετε δεξιά και θα ακολουθήσετε μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος από έλατα. Σε 2 χλμ. περίπου θα συναντήσετε τα χωριά Μίχα και Τσαπουρνιά.

site

Facebook profile

Facebook page

Instagram

Related posts

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη προσέφερε βιωματική εμπειρία γαστρονομίας & τοπικών προϊόντων σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους

4press

Γωγώ Θεοδωροπούλου: “Χρειάζεται πρόγραμμα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών – Πιστεύω στον Σπύρο Μυλωνά γι αυτό αποφάσισα να τον στηρίξω”

4press

Tree Bar: Ένα εξωτικό beach bar διπλα στην πολη!

4press