Επικαιρότητα

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου -Σε αυτές τις περιοχές θα βρέξει

στατος αναμένεται να είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Το Σάββατο το πρωί θα εκδηλωθούν κάποιες βροχές στην Κρήτη, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια.

Την Κυριακή, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, θα υπάρξουν κάποια σύννεφα που ενδεχομένως να δώσουν κάποιες μπόρες.


Καιρός: Ο χάρτης των βροχοπτώσεων σήμερα -Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ο μετεωρολόγος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής καιρικά στοιχεία, ανέφερε ότι την 25η Μαρτίου «στη δυτική βορειοδυτική Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε πολύ άστατο καιρό. Όσο πιο βορειοδυτικά τόσο περισσότερες θα πρέπει να είναι οι μπόρες και οι βροχές».

«Στην ανατολική Θεσσαλία και την Αττική πολύ μικρή η πιθανότητα για ένα πάρα πολύ σύντομο πέρασμα. Αν συμβεί αυτό από κάποια παροδική βροχή και σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη και κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Σε Θράκη και νησιά ανατολικού Αιγαίου ίσως έχουμε δύο-τρία περάσματα από τοπικές βροχές με τη μορφή μπόρας», πρόσθεσε.

Related posts

Καταγγελία για βασανιστήρια και ψυχολογική βία από κληρικό στα Τρίκαλα, «Με έκαιγε με σταυρό γιατί είχα δαιμονιστεί»

4press

Μάσκα τέλος και επίσημα στους εξωτερικούς χώρους- Σταματούν τα self test οι εμβολιασμένοι

4press

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

4press