Δυτική Ελλάδα

Αυγενάκης: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσει Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων

Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων θα αποκτήσει σύντομα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης κατά τον χαιρετισμό του στο 4 ο συνέδριο «Επί Γης» που διοργανώνει η εφημερίδα «Πατρίς».

Παράλληλα σημείωσε ότι κύριο μέλημα του ΥΠΑΑΤ είναι να «να βάζει πλάτη» στον αγώνα που με σεβασμό στη φύση κάνει καθημερινά ο κάθε αγρότης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο κ. Αυγενάκης επισήμανε «είμαστε εδώ για να ακούμε, να εξετάζουμε, να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε στρατηγικές μείζονος σημασίας για τον πρωτογενή παραγωγή».

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση ότι έχει φτάσει η ώρα για την πρόοδο και εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα.

Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, τόνισε ο υπουργός, είναι «ο σεβασμός και η εκτίμηση απέναντι στον αγρότη, αλλά και η δημιουργία ευοίωνων προοπτικών, που θα γοητεύσουν τη νέα γενιά».

Related posts

Καλά τα νέα για τα νερά των Δήμων της Αχαΐας

4press

«Εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον Κρίνο»

4press

«Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»: Τέλη Σεπτεμβρίου η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης πληρωμών

4press